Ekrem Oran’dan Alaçatı’ya Belediye Hizmet Binası müjdesi

Ekrem Oran’dan Alaçatı’ya Belediye Hizmet Binası müjdesi
  • 16 Şubat 2019 23:18
CHP Çeşme Belediye Başkan Adayı Ekrem Oran, Alaçatı Belediyesi’nin kapatılmasıyla atıl durumda kalan Belediye binasında, yaz başından itibaren belediyenin bütün birimlerinin hizmete başlayacağını açıkladı.
31 Mart yerel seçimleri için saha çalışmalarını yoğun olarak sürdüren Belediye Başkan Adayı Ekrem Oran, CHP İlçe Başkanı Sait Kavasoğulları, CHP Kadın Kolları Başkanı Şeniz İridere, yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis aday adayları ve partililerle birlikte, Millet İttifakı’nın ortağı İYİ Parti’nin eski İl Başkan Yardımcısı Atila Certel’in de katılımıyla, Alaçatı çarşısı ve pazarında seçim çalışması yaptı. 
Ekrem Oran'dan Alaçatı'ya Belediye Hizmet Binası müjdesi
“Belediye hizmet birimleri Alaçatı’nın ayağına gelecek”
Alaçatı çarşı esnafı, pazar esnafı ve vatandaşlarla kucaklaşarak, projeleri hakkında bilgi veren Belediye Başkan Adayı Oran, Büyükşehir Belediye Yasası’nın çıkmasıyla 2014 yılında Alaçatı Belediyesi’nin kapatılmasıyla atıl durumda kalan Belediye binasını, yaz başında hizmet binasına dönüştüreceklerini söyledi. Çeşme Belediyesi’nde bulunan bütün birimlerin
Alaçatı Hizmet Binası’nda da bulunacağını açıklayan Oran, “Çeşme’nin en büyük mahallesi olan Alaçatı’daki vatandaşlarımızın ayağına, Belediyemizin bütün hizmet birimlerini getireceğiz. Alaçatı’daki vatandaşlarımız, Belediye’deki işleri nedeniyle Çeşme’ye kadar gitmek zorunda kalmayacaklar. Atıl durumdaki Belediye binasında, Çeşme Belediyesi’nde hangi birimler varsa, aynı birimler Alaçatı Hizmet Binası’nda da olacak. Vatandaşımız Çeşme’de belediyenin ayağına değil, belediye Alaçatılı vatandaşımızın ayağına gelecek. Belediye hizmeti, sırasıyla diğer mahallelerdeki vatandaşlarımızın da ayağına gelecek” dedi.
Ekrem Oran'dan Alaçatı'ya Belediye Hizmet Binası müjdesi
Bu haber ilgini çekebilir ->  Soyer: “Yaptığımız her şey en çok gençler için”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.