Ekmeklerinin yarısını Soyer’e verdiler

Ekmeklerinin yarısını Soyer’e verdiler
  • 28 Ocak 2019 17:08

Ankara’dan 12.20 uçağıyla İzmir’e döneceği duyurulan Chp İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, Ankara Esenboğa Havalimanı’nda sise takıldı, İzmir’e gecikmeli olarak geldi. Soyer, Adnan Menderes Havaalanı’nda davullu zurnalı törenle karşılandı. Soyer’in uçağı yaklaşık iki saat rötarlı hareket etti. Soyer’in bulunduğu İzmir uçağı 14.25’te kalkarken, 13.30’da karşılama yapılacağı açıklanan İzmir Adnan Menderes Havalimanı programı ve Seferihisar’da yapılacağı duyurulan mini mitingi de bu rötardan etkilendi.

Çok sayıda Seferihisarlı, Soyer’i uzun süre alanda bekledi. Tunç Soyer uçaktan indiğinde, alkışlarla, sloganlarla, davul-zurna çalınarak karşılandı.

Karşılamada bulunan bir grup işçi de “Biz emekçiyiz, siz de emekçisiniz. ekmeğimizi bölüşürüz” diyerek, Soyer’e böldükleri ekmeğin yarısını verdi. Soyer, karşılamanın ardından otomobiliyle Seferihisar’a gitmek üzere yola çıktı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  EFES SELÇUK’TA HIDIRELLEZ COŞKUSU
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.