EĞLENCE ZİLİ ÇALIYOR, ÇOCUKLAR ÖZDİLEK’E KOŞUYOR

EĞLENCE ZİLİ ÇALIYOR, ÇOCUKLAR ÖZDİLEK’E KOŞUYOR
  • 17 Ocak 2020 11:36

Yarıyıl Tatili Özdilek İzmir AVM ’de Kral Şakir ve Şirinler Çizgi Filminin Sevilen Kahramanlarıyla Renklenecek, Çocuklar Doyasıya Eğlenecek.

EĞLENCE ZİLİ ÇALIYOR, ÇOCUKLAR ÖZDİLEK’E KOŞUYOR

Özdilek İzmir AVM, yarıyıl tatili için 16 gün sürecek dopdolu bir program hazırladı. Minik öğrencilerin, tatillerini eğlenceli bir şekilde geçirmeleri için sevilen çizgi film karakterleri sevilen dans ve şovlarıyla yarıyıl tatili boyunca Özdilek’te çocuklarla buluşacak.

 

Yarıyıl tatilinin ilk günü olan 18 Ocak’ta 13:00-15:00-17:00 saatlerinde, çocuklarla buluşacak olan, Kral Şakir’in sevilen karakterleri Şakir ve Fil Necati miniklere kahkaha, dans ve eğlence dolu bir gösteri hazırladı.

 

Özdilek İzmir AVM’ de tatil eğlencesi 27/31 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında İzmir’de ilk kez Özdilek’te Şirinler etkinliğiyle devam edecek. 13:00-15:00-17:00 saatlerinde 3 seans olarak gerçekleştirilecek olan Şirinler, çocuklara unutulmaz bir tatil yaşatmaya geliyor.

EĞLENCE ZİLİ ÇALIYOR, ÇOCUKLAR ÖZDİLEK’E KOŞUYOR

Kral Şakir, 18-26 Ocak, Şirinler 27/31 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında tüm minik dostlarını Özdilek’e bekliyor olacak. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan birbirinden eğlenceli tatil etkinliklerine 4-12 yaş arası tüm çocuklar davetlidir.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  İZSU Genel Müdürlüğü’nde bayrak değişimi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.