Eğitmenlerden Kılıçdaroğlu’na Ziyaret

Eğitmenlerden Kılıçdaroğlu’na Ziyaret
  • 13 Şubat 2016 10:10

İzmir’de 3.5 yılda 5 bin üyeyi eğiten 180 parti eğitmeni, çalışmalarını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na anlattı.

Eğitmen Tülay Çelen Bayır, 15 kişiyle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette üyeye temel siyaset eğitimi, sandık çevresi ve örgütlenme modeli ile sandık güvenliği eğitimlerini verdiklerini, bu eğitimleri maddi destek almadan kendi imkanlarıyla gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Eğitmenlerden Kılıçdaroğlu'na Ziyaret

Bayır, “Genel başkanımızla eğitim deneyimlerimizi, üyelerin taleplerini, sistemin aksayan yanlarını, daha iyisi için neler yapılacağını anlattık. Daha çok üyenin bu eğitimine katılımının sağlanmasını istedik. Üyelere parti programını, tüzüğünü, sosyal demokrasiyi, projenin nasıl hazırlanacağını anlattığımızı 25’er kişilik grupların proje yapıp uyguladığını ifade ettik. Kılıçdaroğlu, eğitimin partinin olmazsa olmazı olduğuna dikkat çekti ve bu birimin genel başkan yardımcısına bağlı olmayacağını doğrudan kendisinin sorumlu olduğunu anlattı. Bizden daha çok üyeyi eğitmemizi isteyerek yaşanan aksaklıkları çözeceğini dile getirdi” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  “Çocukların aydınlık zihinleri rehberimiz olacak”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.