EGİAD Başkanı’na bir destek de Kocaoğlu’ndan: İzmir sahipsiz değil!

EGİAD Başkanı’na bir destek de Kocaoğlu’ndan: İzmir sahipsiz değil!
  • 24 Mart 2016 16:08

MHP İzmir İl Başkanı Necat KArataş’ın ardından bir destekte İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’ndan gedi. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya tarafından “terörü ve destekçilerini cesaretlendirmekle” itham edilen Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Seda Kaya’ya İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’da sahip çıktı.

  “BAŞLARI ÖNDE ÖZÜR DİLESİNLER” Haberi için tıklayınız;   https://www.gazeteege.com.tr/baslari-onde-ozur-dilesinler/

Kurulduğu günden itibaren İzmir’in, Ege bölgesinin ve ülkenin gelişmesine, kalkınmasına katkı koyan, geliştirdikleri projelerle bu konuda lokomotif rolü üstlenen EGİAD yönetici ve üyelerine şükran duyduklarını söyleyen Başkan Aziz Kocaoğlu, “İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak, göreve geldiğimiz günden bu tarafa, kentimizin geleceği olarak gördüğümüz EGİAD Ailesi’ne hep inandık, hep güvendik. Bu inanç ve güvenimizde hiç yanılmadık. Kalpleri vatan ve millet sevgisi ile attığından kuşku duymadığımız genç iş insanlarımıza her türlü desteği vermeye özen gösterdik. Ve bu desteğe tüm gücümüzle devam edeceğiz” dedi.

Dün başka sivil toplum örgütü ve kuruluşlara yapılan karalama kampanyasının, birgün önce Büyükşehir Belediyesi’ni hedef aldığını hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı, sözlerini  şöyle sürdürdü: “Üzülerek görüyoruz ki, aynı karalama kampanyası, bugün Başkanı şahsında EGİAD’a yapılmaktadır.  Ama İzmir sahipsiz değildir! Birinci görevi birlik ve beraberliğin tesisi olan siyasilerin, politik çıkarları için kişi ve kurumlara yönelttiği mesnetsiz suçlamalar, mutlaka ve mutlaka gereken cevabı almalıdır ve alacaktır. İzmir ve İzmirliler bu oyuna seyirci kalmayacaktır. Sayın Milletvekili tarafından ortaya atılan suçlama, sadece siyasi ortamı değil ekonomi dünyasını da olumsuz etkileme yönünden son derece talihsiz bir açıklama olmuştur. Yıllardır çok yakından tanıdığımız EGİAD Başkanı Sayın Seda Kaya’nın  ‘terörü cesaretlendirmekle’ itham edilmesini asla kabul etmediğimizi kamuoyuna saygıyla duyuruyorum.”

Bu haber ilgini çekebilir ->  AK Partili Çankırı 4 İlde Seçim Karnesini Değerlendirdi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.