“Efemçukuru üzümünü dünyaya tanıtacağız”

“Efemçukuru üzümünü  dünyaya tanıtacağız”
  • 14 Şubat 2019 15:31

CHP Menderes Belediye Başkan adayı Mustafa Kayalar, Enfes üzümüne coğrafi işaret alacaklarını, bu değerli ürünün en iyi şekilde pazarlanmasını sağlayacaklarını söyledi. CHP Menderes Belediye Başkan adayı Mustafa Kayalar, köy ziyaretlerine devam ediyor. Kuyucak, Yeniköy, Bahçecik, Efemçukuru, Çatalca, Dereköy ve Akçaköy’de vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılanan Kayalar, köylülerin su, halı saha ve ürünlerinin pazarlanması konularında yaşadıkları sorunları dinledi, çözüm yollarını anlattı. Efemçukuru’nda yetişen Enfes üzümün dünyada eşi benzeri olmadığının altını çizen Kayalar, “Bu değerli ürünümüzü dünyaya tanıtacağız. Büyükşehir ile el ele vererek, Enfes cinsi üzümün hak ettiği değeri görmesini sağlayacağız” dedi.

"Efemçukuru üzümünü  dünyaya tanıtacağız"

Hizmet açığını kapatacağım

Belediyede randevu dönemine son vereceğini, tüm vatandaşların çatkapı gelerek dertlerini anlatma imkanı tanıyacağını belirten Mustafa Kayalar, “Maalesef bazı köyler çok iyi yatırım alırken, bazıları da ihmal edilmiş. Çöp konteyneri dışında bir hizmet görmeyen köylerimizdeki açığı kapatmak, boynumun borcudur. Kooperafler kurarak, mevcut kooperatifleri güçlendirerek, Büyükşehir’in katkılarıyla yapılacak paketleme ve soğuk hava tesisleriyle üreticiye cansuyu vereceğiz. Halı saha, düğün salonu gibi ihtiyaçları da birkaç köyün ortak kullanacağı şekilde planlayıp hayata geçireceğiz” diye konuştu.

"Efemçukuru üzümünü  dünyaya tanıtacağız"

Bu haber ilgini çekebilir ->  Saime Bucaklıoğlu ulaşım projelerini açıkladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.