Domuz Gribi Manisa’da

Domuz Gribi Manisa’da
  • 12 Ocak 2016 10:38

Son yılların korkulu rüyası domuz gribi, bu kış da kendini gösterdi. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun ‘Panik yapmayın’ çağrısında bulunmasına rağmen domuz gribi, İstanbul’dan sonra Manisa’da da görüldü.

Manisa’nın Alaşehir İlçesi’nde yaşayan 3 çocuk annesi Meral Kaçira, durumunun ağırlaşması üzerine geçen hafta perşembe gecesi Manisa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Üçüncü derece yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Meral Kaçira, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kaçira’ya yapılan testte H1N1 (domuz gribi) virüsü pozitif çıktı. Kaçira’nın hayatını kaybetmesi, kentte domuz gribi paniğine neden oldu.

6 KİŞİ DAHA TEDAVİYE ALINDI
Manisa Devlet Hastanesi ve Merkezefendi Devlet Hastanesi’ne başvuran 6 kişi, domuz gribi şüphesiyle tedavi altına alındı. İki hastanede tedavi gören hastaların bulunduğu bölüm karantinaya alınırken, hastalardan örnek alındığı ve test sonuçlarının henüz çıkmadığı belirtildi. Konuyla ilgili her hangi bir açıklama ise yapılmadı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Önal, yaralı kediye sahip çıktı ‘sahiplenme’ çağrısı yaptı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.