Dikili’de Açılış Rüzgarı

Dikili’de Açılış Rüzgarı
  • 19 Şubat 2016 11:21

Gizem Çetinkol – Gazete Ege/ Dikili Belediyesi’nden çocuklar ve gençler için örnek proje. Dikili Belediyesi’nin öz kaynaklarıyla yapımı tamamlanan ve kent tarihinin ilkleri olma özelliğini taşıyan Dikili Belediyesi Şafak Pavey Gençlik Merkezi ile Dikili Belediyesi Çocuk Bilim Evi tesisleri iki ayrı törenle açılacak.

Tören, Genel Başkan Başdanışmanı Erdal Aksünger, Genel Başkan Yardımcıları Yasemin Öney Cankurtaran,  Bülent Tezcan, CHP Eski Genel Sekreteri Gürsel Tekin, ismi tesislere verilen CHP İstanbul Milletvekili Şafak Pavey, CHP Parti Meclis Üyeleri, CHP İzmir Milletvekilleri ve CHP İzmir İlçe Belediye Başkanlarının katılımı ile 20 Şubat Cumartesi (yarın) gerçekleşecek.

Dikili'de Açılış Rüzgarı

HAYATINI KAYBEDENLERİ ANACAKLAR

Şafak Pavey Gençlik Merkezi’nin açılışının ardından protokol üyeleri ve vatandaşlar, Ankara’da ve Diyarbakır’da şehit düşenler basta olmak üzere tüm şehitlerin hatırası için denize karanfiller bırakacaklar.

GENÇLİK MERKEZİ VE BİLİM EVİ

Şafak Pavey Gençlik Merkezi’nde, eğitime destek alanları, kütüphane, okuma salonu, internet kullanım alanları, seyir terasları ve dinlenme alanları yer alıyor. Merkez haline getirilmeden önce mezbaha olan toplam 1012 metre karelik alan, restorasyon çalışmasıyla kente kazandırıldı.

Aynı gün hizmete girecek olan Dikili Belediyesi Çocuk Bilim Evi, çocukları ve gençleri bilime ve bilimsel araştırmaya özendirmeyi hedefleyen bir proje. Bilim evi, 25 farklı bir deney seti, çok sayıda teknik ekipman içeriyor. Bilim Evi aynı zamanda, etrafta bulunan okulların laboratuvarları olmadığı için rahatlıkla gelerek deneylerini yapacakları bir alan olacak. Aynı zamanda okullardan bilim evine ulaşım için servis desteği de sağlanacak.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Genç Başkan’dan Eğitime Tam Destek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.