Deva Partisi: “Yaraları birlikte saracağız”

Deva Partisi: “Yaraları birlikte saracağız”
  • 1 Mart 2023 14:43

Kahramanmaraş merkezde meydana gelen ve 10 ilde yıkımlara, kayıplara neden olan 7,4 büyüklüğündeki deprem felaketinin ardından Deva Partisi İl ve İlçe temsilcileri deprem meydana gelen bölge temsilcilik ve dernekleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletiyor.

Deva Partisi: “Yaraları birlikte saracağız”

Deva Partisi İl Başkan Yardımcısı, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları ile ilçe yönetim kurulu üyeleri İzmir Kahramanmaraş Kültür Turizm Dayanışma Derneği (İZMİRMARAŞDER) Başkanı Safa Narlı’yı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

İzmir Deva Partisi İl Başkanlığı ve ilçe başkanları olarak, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde etkili olan 7,4 büyüklüğündeki depremin ardından afetzedelere destek olmak için harekete geçildiğini ifade eden Deva Partililer“Yaraları birlikte saracağız şeklinde konuşarak şunları dile getirdi; “Yaşanan felaketin acısını biliyor ve en derinden hissediyoruz. Deprem mağdurlarının acısını paylaşıyoruz.  Acımızı paylaşarak azaltacağız, yaraları birlikte saracağız”.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Torbalı Belediyesi engellilerin sesi ve kulağı oluyor
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Volkan dedi ki:

    Ha ha ha ilk önce siz İzmir’de birlik olunda ilçelerimizde baş edin

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.