Dervişoğlu Açtı Ağzını Yumdu Gözünü

Dervişoğlu Açtı Ağzını Yumdu Gözünü
  • 11 Ocak 2016 11:44

1 Kasım genel seçimlerinde alınan sonuçtan sonra MHP’de muhalefet harekete geçti. Olağanüstü kurultay sesleri yükselirken şimdilik aday olması beklenen isimler Koray Aydın, Sinan Oğan ve Meral Akşener.

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin, “İmzayı, kim ne kadar toplarsa toplasın. Müracaatları halinde kabulü mümkün olmayacaktır” diyerek imzacılara mahkeme kapısını gösteren açıklamasına ise muhalefetten tepki geldi. 3 yıl önceki kurultayda Bahçeli’nin karşısına çıkan İzmir İl Eski Başkanı Müsavat Dervişoğlu da Genel Başkan Bahçeli’nin açıklamasına sert tepki gösterdi.

Dervişoğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Milliyetçi-Ülkücü iradeyi “Git, hakkını mahkemelerde ara” diyerek adliye kapısına yönlendiren zihniyet asla unutmasın ki, tarihin en kısa süreli miras davasının tanığı olacaktır… Endişeye mahal yok! Mahkeme bunlardan daha adildir!..”

“Ülkücü iradeyle geldim, mahkeme kararıyla giderim!” demeye getirmek, VALLAHİ YAKIŞMADI, BİLLAHİ YAKIŞMADI!..”

”Askeri mahkemelerin kapısında bekledik!
Cezaevi kapısında bekledik!
Morg kapısında bekledik!
Cenazelerimizi kaldırmak için cami avlusunda bekledik!
Şehit Ülküdaşlarımızın hak ve hukuklarını korumak için ağır ceza mahkemelerinin kapısında beklemeye de devam ediyoruz!..
Ne yani, Sulh Hukuk Mahkemesinin önünde beklemekten mi korkacağız?”

“Taleplerimizin çiğ köfte kadar kıymet-i harbiyesi olup olmadığına MYK değil, mahkemeler karar verecekmiş… Hadi afiyet olsun bakalım! Yerseniz tabii!..”

Bu haber ilgini çekebilir ->  FOÇA WİNDSURF TÜRKİYE ŞAMPİYONASI MW PHOKAİA ETABINA HAZIR
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.