Denizli Şehit Ateşiyle Yanıyor

Denizli Şehit Ateşiyle Yanıyor
  • 15 Şubat 2016 11:36

Hatay’ın Yayladağı İlçesi’nde kaçakçılar tarafından şehit edilen 23 yaşındaki Uzman Çavuş Mustafa Uygun’un Denizli’nin Pamukkale İlçesi’ndeki baba evine ateş düştü.

Kilis’te dün akşam bıçaklanarak şehit edilen Uzman Çavuş Mustafa Uygun’un Denizli’deki evine acı haber tez ulaştı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ekipleri, şehidin evine bugün saat 00.30 sıralarında gelerek, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nde işçi olarak çalışan baba Cevdet Uygun ve ev kadını anne Kezban Uygun’a şehidin haberini verdi. Pamukkale İlçesi’ne bağlı Pamukkale Mahallesi’ndeki şehit evine Türk bayrağı asıldı. Hatice ve Merve Uygun’un ağabeyi olan şehit uzman çavuş Mustafa Uygun’un baba ocağına sabahın ilk saatlerinden itibaren taziye ziyaretleri başladı. Şehidin cenazesi bugün öğle saatlerinde askeri uçakla Çardak Havalimanı’na getirilecek. Cenazenin ikindi namazının ardından Pamukkale Mahallesi’nde toprağa verilmesi bekleniyor.

Daha önce Pamukkale’de garsonluk yaptığı belirtilen Mustafa Uygun’un, yaklaşık 2 ay önce nişanlandığı ve 6 aydır sözleşmeli uzman çavuş olarak görev yaptığı bildirildi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Ödemiş’in simge meydanları örnek işbirliğiyle yenileniyor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.