Demokrasi ve Şehitler için büyük nöbet

Demokrasi ve Şehitler için büyük nöbet
  • 6 Ağustos 2016 14:36

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican; , 7 Ağustos Pazar günü İstanbul Yenikapı’da düzenlenecek olan ’Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ ile eşzamanlı olarak Konak Meydanı’nda toplanacaklarını belirterek, İzmirlileri Türk bayrakları ile mitinge katılmaya davet etti.

15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe girişimi ile birlikte İzmir’in, Konak Meydanı’ndaki demokrasi nöbetini büyük bir katılım ve heyecanla tuttuğunu belirten Başkan Delican; 23. gün olan 7 Ağustos’un “Büyük Nöbet” olarak tarih yazacağını söyledi. ” Demokrasi ve şehitlerimiz için,  81 ilin tüm meydanlarının aynı anda aynı renge boyanması, meydanlardan fedakar Türk milletinin aynı sesi yükseltmesi olağanüstü bir ortak direnç fotoğrafı oluşturacaktır. İzmir’in Konak Meydanı’nda yarın saat 17.00’da inanıyorum ki bu fotoğrafın en güçlü parçası  olacaktır.” diye konuşan Başkan Bülent Delican; gelinen noktada, bu birlik beraberliğin sağlanacağı 7 Ağustos tarihinin; düşmana, haine ve bu memleketi, devleti yok etme cüreti göstermeyi aklından daha geçirenlere  büyük bir mesaj niteliği taşıyacağını sözlerine ekledi.

Bu mücadele, millet iradesi ile güçlü…

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican; kurtuluş ve kuruluşun kenti İzmir’in; 22 gündür yine üzerine düşeni yaptığını ve pazar günü de; demokrasi ve onun için canını hiçe sayan şehitlerimiz için eş zamanlı bu büyük mitingde hazır olacağına inandığını dile getirdi.

Delican sözlerini şöyle sürdürdü; “15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemizde, FETÖ çeteleri ve darbeye destek veren unsurlar tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Başbakanımızın ve teşkilatlarımızın yoğun gayretleri ile meydanlara daveti sonucu milletimizin iradesi ile püskürtülmüş, akamete uğratılmıştır. Aynı büyük irade; 7 Ağustos 2016 pazar günü saat 17.00’de İstanbul Yenikapı’da kutlu vatan nöbetlerimizi taçlandırırken; eş zamanlı olarak her ilin meydanı  ‘Demokrasi ve Şehitlerimiz’ için dolacak. Bu millet işgale nasıl dur dediyse, o işgalcilerin topraklarımızdan sökülüp atılması ve demokrasiye sahip çıkılması için de aynı iradeyi gösteriyor ve gösterecektir”

İzmirli, öncüdür…

Pazar günü için meydandaki tüm hazırlıkların tamamlandığını söyleyen Başkan Bülent Delican; varlığını Türk varlığına armağan etmiş, her savaş ve kriz döneminde vatanına, bayrağına sahip çıkmış olan İzmir’in bu büyük nöbete, eş zamanlı mitinge büyük katılım göstererek yine öncü olacağını belirtti. AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican; Türkiye’nin ikinci bir kurtuluş ve kuruluş sürecinden geçtiğine dikkat çekerek şunları söyledi;

Bu haber ilgini çekebilir ->  TAEKWONDO YILDIZLAR İZMİR İL ŞAMPİYONASI’NDA FOÇA RÜZGARI

“Bu ülkenin insanları, bu kent; şanlı bir tarihi yazmış atalarımızın çocukları, torunları, mirasçılarıdır. Hangi çılgın bugüne kadar bize zincir vurabilmiştir ki. Biz, tarihimize, atalarımızın kanları ile bağımsızlığına erişen vatanımıza, büyük fedakarlıklarla kurulmuş devletimize ve milli onurumuza uzanacak her hain işgal girişimini, her düşmanı bertaraf etmesini bildik. İzmir, bunun en büyük tanığıdır, en fedakar kentidir. İnanıyorum ki; yarın da bu duyarlılığı ile Konak Meydanı’nda olacak ve gereğini yapacaktır”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.