Delican’dan Ramazan değerlendirmesi: En önemli konu…

Delican’dan Ramazan değerlendirmesi: En önemli konu…
  • 5 Temmuz 2016 08:11

Ramazan ayı nedeniyle iftar ve sahur programları düzenleyerek parti teşkilatlarını hareketlendiren AK Parti İzmir İl Başkanlığı 30 ilçenin tamamında faaliyet gerçekleştirdi. İl Başkanı Bülent Delican, başta parti teşkilatları olmak üzere İzmirlilerle çeşitli programlarda bir araya geldiklerini söyledi. Delican, “Ramazan ayının manevi havasının içerisinde birçok etkinlik düzenledik. İlçelerimizin tamamında faaliyetler oldu. İl Başkanlığı olarak her yerde programlara iştirak ettik. Gittiğimiz yerlerde hemşerilerimizin taleplerine yanıt verdik. İlçelerimizde vatandaşlarımızın bizden istekleri oldu. Onları yerine getirmeye çalıştık” dedi.

Delican, ülkenin zor günlerden geçtiğinin altını çizerken, “Terör belası hepimizin kurtulmak istediği hastalıklı bir yapı. Bu konuda devletimizin tüm yetkili makamları kararlılık mesajları veriyor. Teröre destek verenler de faaliyetlere katılanlar kadar suçludur. Türkiye Cumhuriyeti terör belasını yenecek güçte ve kudrettedir. Terörle mücadele ederken hayatını kaybeden şehitlerimiz, yaralanan gazilerimiz var. Bu konuda da parti olarak şehit yakınlarımızı ziyaret ettik, onların sofralarına misafir olduk” diye konuştu.

BAŞKANLIK SİSTEMİ VURGUSU
Delican, parti teşkilatlarının önünde Ramazan sonrasında uzun yaz aylarının olduğunu ifade ederken, süreci verimli geçireceklerini söyledi.

Delican, “Temmuz ve Ağustos ayında da sahada olacağız. Partimizde en çok önem verdiğimiz konuların başında her zaman sandık örgütlenmesi geliyor. Ramazan öncesinde üyelerimizin güncelleme çalışmalarını bitirmiştik. Şimdi yeni sisteme göre teşkilatlarımızda çeşitli konular üzerinden faaliyetler yapacağız. Ramazan ayı boyunca anlattığımız ve her gittiğimiz yerde konuştuğumuz en önemli konu başkanlık sistemi oldu. Başkanlık sisteminin ülkenin geleceği için ne kadar önemli olduğundan bahsettik. Teşkilatlarımız bizim en ücra köşelere kadar ulaşan birimlerimiz olduğu için onların da hemşerilerimize bu konuyu anlatmalarını istedik. Türkiye’ye en uygun sistem başkanlık sistemidir” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Yörüklerden Başkan Tugay'a renkli ziyaret
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.