Delican’dan Başkan Kocaoğlu’na meydan çağrısı!

Delican’dan Başkan Kocaoğlu’na meydan çağrısı!
  • 22 Temmuz 2016 07:30

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, darbe girişiminden bu yana İzmir’de Konak Meydanı’nda tutulan Demokrasi Nöbeti’ne İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu da beklediklerini belirterek, “Bu meydan bizim değil burada siyaset yapmıyoruz. Bu meydanda tüm partiler el ele kola girmeli, demokrasi dersi vermeliyiz” dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, 15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı gece İzmir Valiliği’ni ziyaret eden ve İzmir Valisi Erol Ayyıldız ile AK Parti izmir milletvekilleriyle görüşen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Aziz Kocaoğlu’nu o günden sonra meydanda göremediğini belirterek, “Sanırım o gün talihsiz bir olay yaşanmış. Bazıları Kocaoğlu’nu yuhalamış. Başkan da buna üzülmüş. Ben de üzüldüm. Yaşanmaması gereken bir olay… Her gün bize ‘Bir ihtiyacınız var mı’ diye soruyor. İhtiyacımız birliktelik. Bu meydan bizim değil burada siyaset yapmıyoruz. Bu meydanda tüm partiler el ele kola girmeli, demokrasi dersi vermeliyiz. Türkiye büyük bir sınav veriyor. Tankların önüne yatan, silahların üzerine atlayan bu millet, kahramanlık destanı yazdı. Bizden de birlik, beraberlik, kardeşlik bekliyor. Ben de buradan çağrı yapıyorum. Başkan Kocaoğlu da meydana gelsin” dedi. (dha)

Bu haber ilgini çekebilir ->  Üç Fidan Çiğli’de Anıldı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.