Daha temiz bir Konak için

Daha temiz bir Konak için
  • 10 Temmuz 2016 09:05

Çevre temizliğine verdiği önemle dikkat çeken Konak Belediyesi, şehir merkezinde büyük ihtiyaç olan çöp kovalarının sayısını artırmaya başladı. Daha temiz bir kent için özellikle yaya trafiğinin yoğun olduğu cadde ve bulvarlar ile otobüs duraklarının olduğu alanların ulaşılabilir noktalarına çöp kovaları monte ediliyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü’nce yürütülen çalışmalarda eskiyen çöp kovaları da yenileriyle değiştiriliyor. Direklere montajı yapılan çöp kovaları sayesinde vatandaşlar ellerinde kalan çöpleri yere atmak zorunda kalmıyor. Özel üretim sert plastik çöp kovalarında toplanan çöpler, temizlik ekiplerince belirlenen saatlerde alınıyor.

Daha temiz bir Konak için

GÜNDE 650 TON ÇÖP

Daha temiz bir Konak için çalıştıklarını dile getiren Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, vatandaşlardan gelen talepleri göz önünde bulundurarak, sorunlara çözüm getiren bir anlayışla hizmet ürettiklerini söyledi. İzmir’in en çok çöp toplayan belediyesi olduklarını belirten Başkan Pekdaş, 113 mahallesi bulunan Konak’ın gündüz nüfusunun 1,5 milyonu aştığını dile getirerek, “İlçe belediyelerin en temel görevi temizliktir, çöp toplamaktır. Konak Belediyesi olarak bizler üzerimize düşen bu görevi layıkıyla, en iyi ve en titiz şekilde yapıyoruz. Ekiplerimiz günde üç vardiya halinde yaklaşık 650 ton çöp topluyor. Bu İzmir’deki diğer ilçe belediyelerinin çok çok üzerinde bir oran. Çöp toplamada bile farkımızı ortaya koyuyoruz. Temiz bir Konak için özveriyle çalışıyoruz” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Buca'da Doğaya ve Yeşile Yatırım Yapılacak
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.