ÇORAP HİKAYESİNİN ÇEKİMLERİ DEVAM EDİYOR

ÇORAP HİKAYESİNİN ÇEKİMLERİ DEVAM EDİYOR
  • 13 Temmuz 2023 17:38

Hikâye Müzesinin yapımcılığını üstlendiği “ÇORAP HİKAYESİ” dizisi dijital platformda çok yakında izleyicisi ile buluşuyor.

ÇORAP HİKAYESİNİN ÇEKİMLERİ DEVAM EDİYOR

Yönetmen Koltuğunda Soner Demirci’nin ve Elif Kaptanoğulları’nın oturduğu, sosyal sorunlarla ilgili günümüz problemlerini anlatan proje yeni bölümlerini İzmir’de çekmeye devam ediyor. Dizinin Yapımcılığını yapıp aynı zamanda senaryosunu yazan Serkan Özek ve Serhat Özer dizide Tufan Kara ve Serhat Yıldız karakterlerine can veriyor.

ÇORAP HİKAYESİNİN ÇEKİMLERİ DEVAM EDİYOR

Serhat Özer, Selin Erdoğan, Serhat Bingöl, Ebru İşyapan, İbrahim Uçucu’nun oyuncu kadrosunda olduğu “Çorap Hikayesi” her bölümünde sürpriz konuk oyuncuları ve farklı maceralarla izleyiciyi güldürürken aynı zamanda düşündürmeyi amaçlıyor. Farklı karakterlerin  hayatın absürdlüğü içerisinde yaşadığı zorlukları trajikomik bir perspektifle izleyiciye sunuyor.Önümüzdeki bölümlerinde izleyicinin günlük hayatta yaşadığı spontane problemleri  sıradışı bir dil ile  ele alan “Çorap Hikayesi” dizisi çok yakında dijital platformda sizlerle…

Bu haber ilgini çekebilir ->  EMİRALEM ÇİLEĞİ, YÜZ BİNLERİ MENEMEN'DE BULUŞTURDU
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.