Çocuklar söyledi arkadaşları eğlendi

Çocuklar söyledi arkadaşları eğlendi
  • 22 Nisan 2016 08:30

Bayraklı’nın yetenekli çocuklarından oluşan çocuk korosu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi arkadaşlarına konser verdi. Ellerinde Türk Bayrakları ile söylenen marşlara ve şarkılara eşlik eden çocuklar, keyifli bir gün geçirdi.

75. Yıl Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe çocuklar ve aileleri yoğun ilgi gösterdi. Salon tıklım tıklım doldu. Çocuklar, Şef Şahika Türkkan yönetiminde oratoryo ile konsere başladı. Onları dinlemeye gelen çocuklar ise ellerindeki Türk Bayrakları ile söylenen şarkılara ve marşlara eşlik etti. Çocuklar konser boyunca solo ve koro performanslarıyla göz doldurdu. Konserin sonunda günümüz pop şarkılarını seslendiren çocuklar, arkadaşlarını coşturdu.

Çocuklar söyledi arkadaşları eğlendi

ÇOCUKLARLAR ATATÜRK’Ü, BAYRAKLARINI SEVİYOR

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, geçtiğimiz yıl 23 Nisan’da binlerce çocuğun bir araya gelerek ‘Atam izindeyiz’ yazdığını hatırlatarak, “Gerçekten müthiş bir gösteri oldu. Çocuklarımız ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda olduklarını bir kez daha ispat etti. Çocuklarımız Atatürk’ü, ay yıldızlı Türk Bayraklarını ve vatanlarını seviyor. Bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerini haftaya yaydık. Çocuk koromuz gerçekten güzel bir konser verdi. Tüm çocuklarımızın bayramını kutluyorum” dedi.

BAYRAKLI SAHİLDE ŞENLİK VAR

Öte yandan Bayraklı Belediyesi çocukları için yarın (cumartesi ) bir dizi etkilik düzenleyecek. Cumartesi saat 13.00 ila 17.00 arası Bayraklı sahilde uçurtma şenliği gerçekleştirilecek. Ayrıca “Çocukluğumuzun oyunları” adı altında farklı bir etkinlik daha gerçekleştirilecek. Sahilde, şişme oyun alanları kurulacak. Çocuklar müzik eşliğinde unutulmaz bir gün geçirecek.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Cemil Tugay’dan İZDOĞA’ya kritik atama
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.