Çocuklar sordu, Başkan Selvitopu içtenlikle yanıtladı

Çocuklar sordu, Başkan Selvitopu içtenlikle yanıtladı
  • 13 Mart 2016 10:30

Karabağlar’da bulunan Adnan Mazıcı ilkokulu öğrencileri, derslerinde gördükleri yerel yönetim konusunu pekiştirmek amacıyla merak ettikleri soruları Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na sordular. Başkan Selvitopu tüm sorulara içtenlikle yanıt vererek çocukların derslerine yardımcı oldu.

İlkokul 4.sınıf öğrencileri, öğretmenleri Emine Duman eşliğinde Başkan Muhittin Selvitopu’nu ziyaret ettiler. Çocukları makamında ağırlayan Başkan Selvitopu, onların derste işledikleri yerel yönetimle ilgili sordukları soruları içtenlikle yanıtladı. Çocukların “Nasıl seçildiniz?”, ” Hayvanlar için projeleriniz neler?”, “Oyun parkı sayısını arttıracak mısınız?”, “Küçükken ne olmak isterdiniz?” gibi belli başlı sorularını tek tek yanıtlayan Selvitopu ayrıca,  çocuklara önemli mesajlar da verdi.

Çocuklar sordu, Başkan Selvitopu içtenlikle yanıtladı

Güçlü insan bilgili insandır

Çocukların kendisini ziyaret etmesinden çok memnun olduğunu söyleyen Başkan Selvitopu, çocuklara “Yarın bu koltuklarda sizler oturacaksınız. Derslerinize önem verin. Tabii oyun da oynayın. Kültürel ve sanatsal etkinlikleri takip edin ve şunu unutmayın: Güçlü insan bilgili insandır. Her şeyi zamanında yapın.” dedi. Ziyaretin ardından  Selvitopu çıkışta öğrencilere çocuk kitabı hediye etti.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Kınay Fen İşleri Şantiyesi'nde güne başladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.