Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezleri’nde yeni dönem kayıtları

Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezleri’nde yeni dönem kayıtları
  • 9 Ağustos 2023 11:03

Bornova Belediyesi’nin sayısını dokuza çıkardığı Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezleri’nde yeni dönem için kayıtlar başlıyor. 36 – 72 ay arasındaki çocukların yararlanabildiği merkezlere kayıt yaptırmak isteyenler 28 Ağustos- 11 Eylül arasında Bornova Belediyesi’ne başvurabilir.

Bornova Belediyesi, çocukların gelişimine katkı koymak, kadınların iş ve sosyal yaşamda daha aktif olmalarını sağlamak için ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına  hizmet veriyor. Çocuk gelişim uzmanları ve öğretmenlerin birlikte görev yaptığı Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezleri’nde çocukların fiziksel gelişimlerine katkı sağlandığı gibi sosyal gelişimleri de göz önünde bulunduruluyor.  Doğanlar’da 2 olmak üzere Altındağ, Atatürk, Evka-3, Mevlana, Naldöken, Pınarbaşı ve Serintepe mahallelerinde bulunan merkezlerde, çocuklara psikomotor, sosyal, duygusal, bedensel ve öz bakım gelişimleri konusunda da destek olunuyor.

 Anneleri sosyal yaşama dahil ediyoruz

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ: “Bu merkezler çocuklarımıza güvenli bir ortamda gelişim sağlıyor, aynı zamanda annelerinin kendilerine zaman ayırmalarına ve vakitlerini gündelik işler için kullanmalarına da alan açıyor”dedi.  Annelerin sosyal yaşam içinde daha fazla yer almasının çocukların sağlıklı gelişimi açısından önemli olduğunu da söyleyen Başkan İduğ, Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezleri’nin sayısını dokuza çıkardıklarını ve yenilerini de açmayı planladıklarını belirtti.

Bornovalı  çocuklar için açılan kayıtlara başvurmak isteyen ebeveynler, 0232 999 29 29 numaralı telefondan dahili 2151 ve 2152 arayarak bilgi alabilir.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Sakiler'den Bayındır’da Muhteşem Konser
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.