Çılgın Göztepeli

Çılgın Göztepeli
  • 17 Aralık 2015 09:00

Göztepe Spor Kulübü taraftarı Tarık Gök, 8 Aralık 2012 tarihinde, Himalayalar’daki 5600 metrelik bir zirveye tırmanıp, üzerindeki Göztepe forması ve elindeki “Forza Göztepe” yazılı atkı ile fotoğraf çektirdi. Gök’ün bu fotoğrafı Göztepe Spor Kulübü’nün girişindeki duvarı süslüyor. Şimdi hedef büyüten Gök, Himalayalar’daki Island Peak denilen 6189 metrelik zirveye tırmanarak, buraya Göztepe bayrağını dikmeyi planlıyor. Gök, bu projesini hayata geçirebilmek için ise sponsor arıyor.

Hedefinin Himalayarlar’daki Island Peak denilen ve yüksekliği 6189 metre olan zirvede Göztepe bayrağını dalgalandırmak olduğunu belirten Tarık Gök, “Everest’e yakın olan bu bölgeye 8 Aralık 2012’de çıktım, 1 Ocak 2013’te indim. Himalayaların en soğuk ayı olan aralık ayında bu hayalime ulaşmak için 21 günde, toplamda 200 kilometre yürüdüm. Önümüzdeki Nisan ayında ise gözümü yine Himalayalar’daki Island Peak denilen dağa diktim. Bu sefer 30 gün yürüyüp tırmanmayı planladığım 6189 metre yüksekliğindeki dağa Göztepe bayrağını dikeceğim. İlk projemi bütünüyle kendi paramla gerçekleştirdim. Bu sefer sponsor arıyorum. Sponsor desteği bulursam bu hedefimi gerçekleştireceğim” dedi.
Bu haber ilgini çekebilir ->  Cemil Tugay’dan İZDOĞA’ya kritik atama
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.