Çiğli’de Yüksek Tansiyon Devam Ediyor

Çiğli’de Yüksek Tansiyon Devam Ediyor
  • 26 Şubat 2016 14:04

Çiğli’de yüksek tansiyon devam ediyor.

İlçe kongreleri sürecinde Çiğli İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu’nu desteklediği gerekçesiyle eleştiri oklarının hedefi olan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, bu kez de kamuoyunu yanıltmasıyla gündemde.

İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıklamadan bir gün önce Çiğli Belediyesi’ne ait KAFESAN’daki görevinden istifa eden Çiğli İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu’nun, tekrardan belediyede işe başladığı, maaşının ise Ocak ayında yapılan zamla 5.125 TL olduğu öğrenilmişti.

ÖNCE 5 DAİREYDİ, ŞİMDİ BELEDİYE OLDU!

İlçe Başkanı Mertoğlu, Belediyede yeniden çalışmaya başladığı dönemde katıldığı bir radyo programında ise, İstanbul’da ailesinden kalan 5 dairenin kirasıyla geçindiğini belirtmiş, çalışmadığını söylemişti.

İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu bugün yaptığı açıklamada ise belediyede çalıştığını kabul ederken, “Çalışıyoruz, yapıyoruz. Siyaset de yapacağız. İşçinin içinden çıkan biri olarak, evimize aş götürmeye devam edeceğiz. Fakat o haberi yapanlar maaş konusuna bir daha baksın. Muhasebecileri falan varsa tekrar belgeleri araştırsınlar bakalım” dedi.

BİR DEDİĞİ BİR DEDİĞİNİ TUTMADI

Öte yandan 2 gün önce katıldığı radyo yayınında iddiaları yalanlayan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan,  “İlçe başkanı belediye çalışanıydı. İlçe başkanı belediyede mi çalışır diye ekmeğinden ettiler” diyerek Mertoğlu’nun belediyede çalışmadığını belirtmişti.

Başkan Arslan da Yeni Asır’ın haberi göre, yaptığı açıklamada 2 gün önceki sözlerini yalanlayarak, “Bunun neresi etik değil, Yeni Asır istiyor diye Mertoğlu’nu işten mi çıkaracağım. Bırakın bu ufak işlerle uğraşmayı” ifadelerini kullandı.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  ‘Heyecanla çalışıyoruz’
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.