Çiğli’de seçim startı verildi

Çiğli’de seçim startı verildi
  • 16 Temmuz 2023 11:06

Cumhuriyet Halk Partisi genel seçimler sonrasında start verdiği, Kurultay sürecinde mahalle delege seçimleri devam ediyor.

Mahalle delege seçimlerinde yoğun mesainin yaşandığı Çiğli’de bugün 13 mahalle sandık başına gidiyor.

Sabah saat 10.00’da başlayan seçim startı akşam saat 17.00’ye kadar devam edecek.

Sandık başına giden mahalleler şöyle; Ataşehir mahallesi, Ahmet Taner Kışlalı mahallesi, Atatürk mahallesi, Aydınlık Evler mahallesi, Balatçık mahallesi, Çağdaş mahallesi, Egekent mahallesi, Evka-2 mahallesi, Evka-6 mahallesi, İzkent mahallesi, Kaklıç mahallesi, Şaşalı mahallesi ve Yeni mahalle.

Bazı mahallelerde ortak liste seçime gidilirken, 60 delegenin seçileceği Ataşehir mahallesinde Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Koçer’in desteklediği beyaz liste ile CHP İzmir İl Eski Başkan Yardımcısı Niyazi Aslan’ın desteklediği mavi liste yarışıyor.

Çiğli'de seçim startı verildi

 

Çiğli'de seçim startı verildi

Ataşehir mahallesinde öne çıkan konulardan biri de ilçe başkanlığında askıya çıkan liste ile bu gün oy kullanacaklar listesinde isim eksiklikleri olduğu iddiaları oldu. Seçimin yapıldığı Çiğli Belediyesi kapalı spor salonuna gelen İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun konuya ilişkin açıklaması şöyle; “Herhangi bir şekilde yanlışlık olduğunu düşünen tüm üyelerimiz, önce ilgili ilçe başkanlığına sonra il başkanlığına itiraz eder. Onlar da değerlendirir.”

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bayraklı’da kurban satış yerleri kura ile belirlendi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.