Çiğli Tam Donanımlı Spor Kompleksine Kavuşuyor

Çiğli Tam Donanımlı Spor Kompleksine Kavuşuyor
  • 3 Ağustos 2022 14:37

Çiğli Belediyesi, yenileme çalışmaları tamamlanan Cumhuriyet ve Demokrasi Parkı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nin açılışını 4 Ağustos Perşembe günü düzenleyeceği törenle yapacak.

Daha önce 27 Temmuz Çarşamba günü yapılacağı açıklanan ancak eski belediye başkanlarından Metin Solak’ın vefatı dolayısıyla ertelenen Cumhuriyet ve Demokrasi Parkı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nin açılışı 4 Ağustos Perşembe günü (Yarın) saat 19:30’da gerçekleştirilecek. Başkan Utku Gümrükçü öncülüğünde gerçekleştirilen yenileme çalışmaları sonucunda Cumhuriyet ve Demokrasi Parkı’nda yüzme havuzu, tenis kortları, bilardo salonu ve sportif aktivite alanı bulunacak. Spor kompleksinde sabah sporu, pilates, zumba, yoga, bocce, dart, aqua zumba ve PT etkinlikleri yapılacak. Ayrıca Yüzme spor okulunda haftanın dört günü 2008-2017 doğumlu çocuklar için yüzme kursu düzenlenecek.Çiğli Tam Donanımlı Spor Kompleksine Kavuşuyor

Metin-Kemal Kahraman sahne alacak

Açılışın ardından Cumhuriyet ve Demokrasi Parkı Amfi Tiyatroda sahne alacak özgün müziğin değerli isimlerinden Metin-Kemal Kahraman kardeşler sevilen ezgilerini Çiğlili müzikseverler için seslendirecek.Çiğli Tam Donanımlı Spor Kompleksine Kavuşuyor

Gümrükçü: “Yatırımlarımız sürecek”

Spor kenti olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini ifade eden Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Sportif yatırımları toplumsal kalkınma açısından kıymetli buluyoruz. Göreve başladığımız günden itibaren spor aktivitelerimizi ve branşlarımızı artırmak için yoğun bir çaba sarf ettik. Kentte spor bilinci oluşturmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu doğrultuda son olarak, Cumhuriyet ve Demokrasi Parkı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’ni hizmete açacağız. Açılışı 27 Temmuz’da yapacaktık ancak önceki dönem Belediye Başkanlarımızdan Metin Solak’ın vefatı hepimizi derinden yaraladı. Kentimize önemli hizmetlerde bulunmuş değerli bir büyüğümüzdü. Açılışımızı erteleyerek son görevimizi yerine getirdik. Bu vesileyle kendisine bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Tüm hemşehrilerimizi 4 Ağustos’ta açılış törenimize bekliyoruz” diye konuştu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Saime Bucaklıoğlu; Marina Projemiz Sahil Peyzaj Düzenlemesi ve Yenilik Projemiz Hazır
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.