Çiğli Belediyesi’nde skandal olay! Başkan Gümrükçü sosyal medyadan duyurdu…

Çiğli Belediyesi’nde skandal olay! Başkan Gümrükçü sosyal medyadan duyurdu…
  • 2 Ocak 2023 11:29

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla şoke etti. Yeni yıl kutlaması için Belediye binasına girmek isteyen bir kişinin üzerinden bıçak ve çekiç gibi suç aletlerinin çıktığını söyleyen Gümrükçü şu ifadeleri kullandı:

YENİ YIL KUTLAMASI İÇİN GELEN ŞAHSIN ÜZERİNDEN ÇIKANLAR!!! Şiddet dilini çekinmeden yaygınlaştıranlar, topluma nefret tohumları ekiyor. Yeni yılı kutlama bahanesiyle Belediyemize gelen bir şahsın üzerinden çıkanlar nasıl bir tehlikeyle karşı karşıya olduğumuzu göstermiyor mu?

Çiğli Belediyesi'nde skandal olay! Başkan Gümrükçü sosyal medyadan duyurdu...

Güvenlik görevlisi arkadaşlarımızın dikkati ve polis memurlarının zamanında müdahalesiyle şahıs etkisiz hale getirilmiş.

Şahsı tanımam, onun da beni tanıdığını düşünmem. Belediye emekçilerimize bir şey olmaması tek tesellim. Kurumda çalışan bir arkadaşımıza dahi zarar gelirse hesabını sorarım. Biz tehditlerle, saldırılarla geri adım atmayız. Bizi halk seçti, halk korur.

Bu haber ilgini çekebilir ->  ADD’ye tam destek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.