Çiçeği burnunda Güçlü başkandan Şenol Aslanoğlu’na güçlü destek

Çiçeği burnunda Güçlü başkandan Şenol Aslanoğlu’na güçlü destek
  • 25 Ağustos 2023 16:05

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP için hareketli sürece girildi.  CHP de son hız devam kongreler sürecinde ilçe yönetimleri ve il delegasyonu seçimleri bu hafta sonu tamamlanıyor. Kongre süreci içerisindeki bu süreçte Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’na destek açıklamaları sıralanmaya başladı. İlk açıklama CHP Karşıyaka İl Başkanı Levent Güçlü’den geldi.

Çiçeği burnunda Güçlü başkandan Şenol Aslanoğlu’na güçlü destek

Tüm örgütte gözler şimdiden il kongresine dönmüş durumda. Yeni seçilen ilçe başkanları da birlikte uyum içinde çalışacaklarını düşündükleri il başkan adaylarına destek açıklamaları yapmaya başladılar. Destek açıklamalarından biri de CHP Karşıyaka’nın çiçeği burnunda başkanı Levent Güçlü’den geldi.

İl kongresinde mevcut il başkanı Şenol Aslanoğlu’nu destekleyeceğini açıklayan Levent Güçlü; “ Sayın il başkanımız Şenol Aslanoğlu genç, dinamik, sürekli sahada, çok aktif ve gayet başarılı. CHP Karşıyaka ilçe örgütü olarak il başkanımızın görevine devam etmesini istiyor ve destekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  BERGAMA BELEDİYE BAŞKANI DR. TANJU ÇELİK “ORMAN BENİM” ETKİNLİĞİNE KATILDI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.