CHP’li Sandal hedefini açıkladı: “Hedefimiz yüzde 60”

CHP’li Sandal hedefini açıkladı: “Hedefimiz yüzde 60”
  • 11 Şubat 2019 21:40

CHP’nin Bayraklı Belediye Başkan adayı Serdar Sandal, Bayraklı Sevgi Yolu’nda vatandaşlara seslendi. CHP Bayraklı Belediye Başkan adayı Serdar Sandal adaylığının açıklanmasının ardından ilk kez vatandaşlara seslendi. Bayraklı Sevgi Yolu’nda gerçekleşen mini mitinge CHP İzmir Milletvekilleri Sevda Erdan Kılıç, Atila Sertel, Kamil Okyay Sındır, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, İYİ Parti Bayraklı İlçe Başkanı Erdinç Çobanoğlu, CHP Bayraklı aday adayları, STK’lar ve vatandaşlar katıldı.

CHP’li Sandal hedefini açıkladı: "Hedefimiz yüzde 60"

BAYRAKLI’YI BAYRAKLILILAR YÖNETECEK 
Bayraklı halkının hakkını sonuna kadar savunacağına söz veren Sandal, “Bayraklı’nın bir evladı olarak, Bayraklı’da babasını toprağa veren, evladını büyüten biri olarak. Bayraklının hakkını sonuna kadar savunacağız. Belediye meclis üyeliğinde de aynı şekilde olacak. Bayraklı’yı Bayraklılar yönetecek. Biz bayraklı olarak kendi kent kimliğimizle ayakta durmak istiyoruz. Karşıyaka, Bornova ile anılmak istemiyoruz. Biz İzmir’in merkeziyiz. Bizim vicdanımız hedefimiz duruşumuz net. Belediye de çalışan bütün arkadaşlarımızın ekmeğini büyütmeye geliyoruz. Kimsenin ekmeğinde aşında gözümüz yok. Herkesin ekmeğini büyütmeye geliyoruz” diye konuştu.

HEDEFİMİZ YÜZDE 60 
Sandal, “Çok centilmence bir seçim yürütelim. Rakip partilere de saygılı olalım ama Bayraklı’daki bütün sandıkları patlatmak zorundayız. Bornova, Bayraklı merkez, yukarıdaki mahalleler… Bizim hedefimiz yüzde 60. Bütün arkadaşlarımıza sesleniyorum. Kimseyi ötekileştirmeye gelmiyoruz ama bize öyle bir güç verin ki Bayrak’lıyı İzmir’in Paris’i yapalım” dedi.

CHP’li Sandal hedefini açıkladı: "Hedefimiz yüzde 60"

BU KENTTE BİR VATANDAŞ YATAĞA AÇ GİRERSE… 
Yoksullukla mücadele sözü veren Sandal, “Öncelikli projemizi açlık yoksulluk mücadele olacak. Emekçi insanlardan yana olacak. Yarın Belediye Başkanı olduğumda bu kentte bir adam yatağa aç giriyorsa o koltuk bize haram olsun. Bütün çocuklarımızın derdi bizim boynumuzun borcudur. Bizim sürecimiz biraz gecikti bugün itibaren çalışmalarımıza süratle başlayacağız.  Herkesi bu bayrağın altına bekliyoruz” diye konuştu.

SERDAL SANDAL’I SİZLERE EMANET EDİYORUM 
CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, “Bayraklı’nın kurucu başkanı, 10 yıl boyunca Bayraklı’ya büyük emekler vermiş Hasan Karabağ’a sonsuz teşekkür ediyorum. Biz kimsenin ekmeğiyle oynamaya gelmedik, herkesin ekmeğini bir yapmaya geldik. 25 yıldır Bayraklı’da yaşıyorum. Hiç kimseyi ötekileştirmedik. Bayraklı’nın sokaklarına hakimiz, bu yokluğu yoksulluğu birlikte aşacağız. Herkesle kucaklaştık. Herkesin yurttaş ve özgür olduğu bir demokrasi kültürüyle geldik, devam edeceğiz. Başkanımızı 25 yıldır tanıyorum, sizden biri 10 yıldır omuz omuza mücadele veriyoruz. Bayraklı belediye başkanı Serdar Sandal’ı sizlere emanet ediyorum. CHP’lilere emanet ediyorum” diye konuştu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.