CHP’li Eşki, “Oylarımızı arttıracağız”

CHP’li Eşki, “Oylarımızı arttıracağız”
  • 29 Şubat 2024 10:25

CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Ömer Eşki, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde hem ülke genelinde hem de İzmir’de oylarını da belediye başkanı sayılarını da arttıracaklarını iddia etti.

CHP seçmeninde değişim ve gençleşme talebi olduğunu hatırlatan Ömer Eşki, “Bu talebi karşılayacak aday listeleri oluştu. CHP’de aday olamayan kırgın birkaç arkadaşımız üzerinden, durum abartılmaya, sanki İzmir kaybedilecek şeklinde bir algı oluşturulmaya çalışılıyor. Tabloyu önünüze alıp okuduğunuzda böyle bir sorun olmadığını göreceksiniz. Tam tersine İzmir’de tıpkı 2009’da olduğu gibi tulum çıkartmaya yakın bir sonuç ile karşılaşabiliriz. Ben ülke genelinde de hem oylarımızın hem de yönettiğimiz belediye sayısının artacağına inanıyorum” dedi.

Bornova’da 2019 yılında yapılan yerel seçimde CHP’nin oyların yüzde 57’den fazlasını aldığını hatırlatan Bornova Adayı Eşki, “Geçen seçimde ittifak vardı. Bu seçimde ilk hedefimiz, ittifaksız biçimde aynı oy oranını yakalamak ve hatta üzerine çıkmak. Ben bunun başarılabilecek bir hedef olduğuna inanıyorum. Sağlam, çalışkan ve uyumlu bir ekibimiz var. Bornova’nın her köşesindeyiz. Hem genç hem de deneyimliyiz. Zaten kendimizi anlattıkça toplumun çok farklı kesimlerinden de teveccüh görüyoruz. İlk hedefimiz yerel seçimde ardından da ülke genelinde partimizi iktidar yapmak” diye konuştu.

 CHP’li Eşki, “Oylarımızı arttıracağız”

Güçlü Bornova için

Bornova’da Çanakkaleliler ve Trabzonlular Derneklerini ziyaret eden, Çamdibi bölgesinde esnafla ve Bornovalılarla sohbet eden genç aday Eşki yaptığı konuşmada “Hem belediyeci hem sendikacı hem de partinin gençlik kolları mutfağında yetişmiş bir kardeşiniz, arkadaşınızım. Bu görevlerim ve çalışmalarım neticesinde Bornova’yı iyi bilenlerden birisiyim. Sahadaki sorunları, sıkıntıları, talepleri, üniversite gençlerinin istediklerini, kırsaldakilerin isteklerini, merkezdeki ihtiyaçları iyi biliyorum. Güçlü Bornova’yı kurmak için sizlerle birlikte yol yürümeye talibim. Sadece oyunuzu istemiyorum, aynı zamanda çarşıda pazarda Atatürk’ün ‘İki büyük eserim var. Biri Cumhuriyet biri de CHP’ dediği, bizlere emanet ettiği CHP’nin başarısı için gayret göstermenizi de bekliyorum” diyerek seslendi.CHP’li Eşki, “Oylarımızı arttıracağız”

Bu haber ilgini çekebilir ->  ESHOT’a kalite tescili
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.