CHP’li Cemil Tugay: Aliağa bizim, geliyoruz

CHP’li Cemil Tugay: Aliağa bizim, geliyoruz
  • 14 Şubat 2024 12:39

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Aliağa Belediye Başkan Adayı Çağatay Güç ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Merkez Seçim Ofisi’nin açılışını gerçekleştirdi. Açılışa CHP Aliağa İlçe Başkanı Ali Serçe, Yönetim Kurulu üyeleri, ilçe örgütü ve çok sayıda yurttaş katıldı. Törende konuşan Dr. Cemil Tugay, “Bugün öğlen saatlerinden beri Aliağa’dayım. Bir yerde misafiriniz, bir yerde de ev sahibiniz olmaya doğru ilerliyorum. Sivil toplum kuruluşlarını, esnaf odasını, muhtarlarımızı ziyaret ettik. Esnafımızı gezdik. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ile telefonda görüştük, ‘nasıl durum’ diye sordu. ‘Aliağa bizim, geliyoruz’ dedim. İnşallah 1 Nisan’da Çağatay Güç ile uyanacak Aliağa. Biz Aliağa’yı ileriye götürmek istiyoruz”

CHP’li Cemil Tugay: Aliağa bizim, geliyoruz

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE BURS SÖZÜ

Aliağa’da çok sayıda emekçi olduğunu, emeklilerin de dar gelirle yaşadığını, üniversite mezunlarının iş, öğrencilerin burs beklediğini söyleyen Tugay, “Burs bekliyorlar, onlara söz verdik. Ulaşım ihtiyaçlarına destek vereceğiz. İhtiyaçlarını karşılayacağız. Kadınlarımızı iş yaşamına ve siyasete daha çok katacağız. Onlar bizim her şeyimiz ve aslında Atatürk’ün bize emaneti. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sözüdür; İnsanlar kadın ve erkekten oluşan bir toplumdur. Sadece yarısını özgür bırakıp yarısını zincirle toprağa bağlarsanız onların yükselmesi mümkün olmaz. Onun için kadınlarımızı yücelteceğiz” dedi.

“1 NİSAN SABAHI ÇAĞATAY KARDEŞİMLE BELEDİYE BİNASINA GİRELİM’

“Bu şehir daha gelişmiş, özgür, demokrat ve daha iyi yönetilmeyi hak ediyor. Onun için Aliağa’yı Çağatay Güç yönetmeli ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni de bana vermelisiniz. Biz bugün yan yana abi- kardeş olarak seçim çalışması yaptık, bundan sonra da geleceğiz. ‘Aliağa’yı kazanmanız zor’ diyorlar. Ben de ‘Biz Cumhuriyet Halk Partisi’yiz istersek kazanırız’ diyorum. Sizden ricam hiç kimsenin yalanlarına inanmayın, kendinize, partimize ve altı okumuza inanın. Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkeyi kuran partidir, Atatürk’ün partisidir. Kuvayımilliye hareketi ile beraber bu ülke düşmandan temizlenebildiyse, özgür ve bağımsız bir Cumhuriyet olabildiyse, Aliağa’daki seçimi kazanmak bizim için ne kadar zor olabilir. Asla inancınızı kaybetmeyin, başınızı öne eğmeyin ve bütün Aliağalılara deyin ki;  Önümüzdeki 5 yıl belediyecilik için, akıl için, halk için, ahlak için Cumhuriyet Halk Partisi’nin adaylarına oyunuzu verin içiniz rahat olsun.  Gidilmedik ev çalınmadık kapı kalmamalı. Mücadeleden vazgeçmeyin 1 Nisan sabahı zafere uyanalım, Çağatay Başkanımla belediye binasına beraber girelim.”

Bu haber ilgini çekebilir ->  BAŞKAN TÜRKMEN’DEN 1 MAYIS MESAJI

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.