CHPKONAK İLÇE ÖRGÜTÜ’NDEN ANLAMLI BÜYÜK ARMAĞAN “ATATÜRK PROTRESİ”

CHPKONAK İLÇE ÖRGÜTÜ’NDEN ANLAMLI BÜYÜK ARMAĞAN “ATATÜRK PROTRESİ”
  • 7 Mart 2016 16:05

Günümüzde hızla unutturulmaya çalışılan Cumhuriyetimizin temel değerlerine, CHP Konak İlçe Örgütü sahip çıkmaya devam ediyor.
Mehmet Şakir Başak Başkanlığı’ndaki CHP Konak İlçe Örgütü, Torbalı ve Selçuk CHP İlçe örgütlerinin de katılımıyla her iki kentin esnaf ve sivil toplum örgütlerini yerinde ziyaret ederek, büyük önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün özel çerçeveli portresi armağan etti.
Torbalı ve Selçuk esnaf ve halkının yoğun ilgisiyle karşılaşan M.Şakir Başak ve ekibi, çalışmalarını gün boyunca sürdürdüler.
CHPKONAK İLÇE ÖRGÜTÜ’NDEN ANLAMLI BÜYÜK ARMAĞAN “ATATÜRK PROTRESİ”

Seçmenlerin kime oy verirlerse versinler, birlik ve beraberliğimize her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz bir zaman diliminde yaşadığımızı belirten CHP Konak İlçe Başkanı M.Şakir Başak, herkesin ATATÜRK Devrim ve İlkeleri çerçevesinde kenetlenerek bölünmez bir bütün olan çağdaş Türkiye’nin temellerini el ele atacaklarını sözlerine ekledi.
Bu anlamlı büyük armağan karşısında duygulanan Torbalı ve Selçuk’ta yaşayan esnaf ve kent sakinleri de CHP heyetine ayrı ayrı teşekkür ederek, ülke ve dünya barışının ancak Cumhuriyet ilkelerine sımsıkı sarılarak kurulabileceğine inandıklarını söylediler.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Tugay: “Bölgesel kalkınmaya önem vereceğiz”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.