CHP’deki ‘kuma tartışması’nda flaş gelişme!

CHP’deki ‘kuma tartışması’nda flaş gelişme!
  • 10 Ekim 2016 12:55

CHP Kadın Kolları’nda yaşanan ‘kuma’ tartışmasında yeni bir gelişme ortaya çıktı. Sosyal medya üzerinden isimsiz bir şekilde atıfta bulunan Kadın Kolları MYK eski Üyesi, Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Düriye Taş’ın iddialarındaki ismin CHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Köse olduğunun ortaya çıkmasıyla, parti içinde tartışma ortamı oluşmuştu. Bir taraf Taş’ın ortaya attığı iddiayı doğrularken, diğer taraf ise Köse’ye sahip çıkarak, konunun gündeme gelmesini eleştirmişti. Şimdi de bu iddialar yüzünden Genel Başkan’ın talimatıyla Taş için disipline sevk kararı verildiği konuşuluyor.

Geçtiğimiz cumartesi günü İzmir’de gerçekleşen toplu açılış törenine Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte katılan Fatma Köse’nin, Taş’ın yaptığı iddialardan ötürü disipline sevk edilmesi talebiyle partisinin İzmir İl Başkanlığı’na başvuru yaptığı konuşuluyor. Köse’nin dışında CHP İzmir İl Kadın Kolları Yönetimi de Taş’ın disipline sevki için il başkanlığına dilekçe verdiği alınan duyumlar arasında.

İl yönetiminin ilk toplantıda Taş’ı disiplin kuruluna ‘ihraç istemiyle’ sevk etmesi bekleniyor.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Kınay Fen İşleri Şantiyesi'nde güne başladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.