CHP’de liste savaşı

CHP’de liste savaşı
  • 7 Nisan 2023 19:27

GİZEM ÇETİNKOL – GAZETE EGE/Pazar günü açıklanması beklenen Millet İttifakı İzmir adayları listesi üzerine çalışmalar sürüyor. Millet İttifakının ortak milletvekili aday listesi çıkarma kararı ile kollektif bir liste hazırlığı devam ediyor. Geçtiğimiz gün Gazete Ege‘nin ulaştığı bilgilere göre İzmir Birinci bölge 1-Tuncay Özkan, 2-Murat Bakan, 3-Deniz Yücel, 4-Fecri Fikret Çelik, 5-Ednan Arslan, 6-Seda Sayan Özen, 7-Zekeriya Mutlu, 8-Rıfat Nalbantoğlu, 9-Gülden Aslı Değirmenci, 10-Erkut Tamay, İzmir İkici bölge 1-Gülizar Biçer Karaca, 2-Devrim Barış Çelik, 3-Rahmi Aşkın Türeli, 4-Veli Özdemir 5-Mahir Polat, 6-Canan Güllü, 7-Hakan Tartan, 8-Altan İnanç, 9-Özcan Purçu, 10-Ayten Gülsever olarak belirlenmesi bekleniyor.
Edinilen bilgilere göre listeye kimisi CHP’den transfer olan, kimisi de ittifak üzerinden listeye yazılması beklenen yeni isimlerde belli olmaya başladı.
Bu bilgilere göre listeye eklenmesi için büyük mücadele verilen isimler şöyle;
. Doğan Demir
. Sanem Oktar
. Elfin Tataroğlu
. Neslihan Çevik
. Oktay Vural
. Türkan Elçi
. Salih Uzun
. Cemal Enginyurt

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Mutlu’dan doğalgaz zirvesi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.