CHP Kadın Kolları Kongresinde Fiyasko

CHP Kadın Kolları Kongresinde Fiyasko
  • 9 Ocak 2016 12:39

Gizem Çetinkol – Gazete Ege/ Delege seçimleri, ilçe kongreleri, il kongresi ve gençlik kolları il kongresi ardından son olarak seçim takvimini kurultaya kadar kapatan CHP’de il kadın kolları kongresi Kültür Park İzmir Sanat’ta gerçekleşiyor. Kongrede yarışacak 4 isim Tansel Namlıses, Saniye Fıçı, Nurşen Balcı ve Sibel Parmaksız.

Tüm kongreleri başarılı bir şekilde gerçekleştiren CHP’de İl Kadın Kolları Kongresi ise fiyasko ile başladı. Kadın Kolları Kongresini, kongreden bir gün önce CHP İl Başkanlığı resmi mail adresinden basına duyurmuştu. İl Başkanlığı’nın mailini ciddiye almayan CHP İzmir İl Kadın Kolları, duyurulan saatin yanlış olduğunu belirtti.

CHP Kadın Kolları Kongresinde Fiyasko

“İLİ BAŞKANLIĞI’NI TANIMIYORUZ”

Basınla konuşan CHP İl Sekreteri Sema Özbaş, “İlin geçtiği maili tanımıyoruz. Resmi değil, altında imza bile yok. Bizim kongremiz saat 11:00’da başlayacak. Aslında 11:00’da da başlaması mümkün değil. İl Başkanı’mız Alaattin Yüksel’i bekleyeceğiz” dedi. Öte yandan CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, öncelikle saat 11:00’da açılışı gerçekleşecek olan Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı’nın açılışına, ardında da saat 13:30’da CHP İl Başkanlığı’nda gerçekleşecek Belediye Başkanları toplantısına katılacak.

CHP İzmir İl Başkanlığı’nın geçtiği maili tanımayan Kadın Kolları’nın, İl Başkanı Alaattin Yüksel’i bekleyerek kongreyi başlatmaması tepki çekti.

Kongreye PM üyesi Elfin Tataroğlu, CHP İzmir Milletvekilleri Tacettin Bayır, Atilla Sertel ve Milletvekili adayı Ülkümen Rodoplu’da katıldı.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Tugay Kiraz'ın köylerinde: Kentimizi birlikte kalkındıracağız
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.