Chp İzmir’de televizyon kırıldı

Chp İzmir’de televizyon kırıldı
  • 20 Şubat 2019 14:55

Gazete Ege \ Selcan Şerifaki 

CHP İzmir İl Başkanlığı önüne gelerek adı son anda değiştirilen ve yerine Erhan Kılıç’ın aday gösterildiği Buca’da partililerin tepkileri artarak devam ediyor. Chp İzmir İl Başkanlığı önünde nöbet tutan Nezir taraftarlarından kimliği belirsiz bir partili tepkisini il binası salonunda bulunan televizyon ekranını kırarak gösterdi. Güvenlik güçleri il binasına gelerek gösterici saldırganı etkisiz hale getirerek dışarı çıkardı.

 

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in basın toplantısının ardından il binası salonuna kadar gelen bazı partililer, Suat Nezir’in isminin geri çekilmesine yönelik tepkilerini sürdürdü. Nezir’i destekleyenlerden kimliği henüz bilinmeyen birpartili, salon girişinde bulunan LCD televizyona yumruk attı ve ekranın kırılmasına neden oldu.

Chp İzmir'de televizyon kırıldı

Partilinin saldırısı üzerine olay yerine gelen güvenlik güçleri partiliyi etkisiz hale getirerek il binasından çıkardı. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de ekranın kırıldığı noktaya gelip kısa bir inceleme yaptı. Kırılan televizyon parti görevlilerince kaldırıldı.

Nezir taraftarlarından Yücel’e tepki…

Bu haber ilgini çekebilir ->  Cemil Tugay’dan İZDOĞA’ya kritik atama
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.