CHP İzmir’de ilk neşter vuruldu

CHP İzmir’de ilk neşter vuruldu
  • 22 Nisan 2017 10:59

Cumhuriyet Halk Partisi’nde referandumun sona ermesinin ardından ilk neşteri vurdu. Gençlik Kolları İl Başkanı Sinan Sarıküse ve yönetim kurulu Foça ve Bergama gençlik kollarını görevden aldı. Ayrıca Sarıküse ve yönetim kurulunun Karşıyaka ve Çiğli gençlik kollarıyla ilgili rapor hazırladığı ve Genel Merkeze göndereceği öğrenildi.

Foça’da daha önce Gençlik Kolları Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım’ın vatani görevini yapmak için başkanlığı bırakması üzerine Aslıhan Sarı başkan olarak atanmıştı. Sarı’nın Ocak ayından bu yana yönetim kurulu bildirememesi sonrası İl yönetimi tarafından görevden alındı.

Bergama Gençlik Kollarında ise etkin çalışmanın yapılamaması görevden alma nedeni olarak konuşuluyor.

Görevden alınan ilçelere yeni atamaların önümüzdeki hafta yapılması bekleniyor.

Karşıyaka ve Çiğli Genel Merkeze 

Gençlik Kolları İl yönetimi ayrıca Karşıyaka ve Çiğli Gençlik Kolları hakkında Genel Merkeze gönderilmek üzere bir rapor hazırlıyor. 

CHP Gençlik Kolları öncülüğünde geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Meydanı’nda “İzmir oylarına sahip çıkıyor” etkinliğinde Karşıyaka ve Çiğli Gençlik Kolları İl Başkanı Sinan Sarıküse’nin eylemi sonlandırma çağrısına uymamış, Sarıküse ile tartışarak adeta kazan kaldırmışlardı.

Genel Başkan çözecek

Karşıyaka ve Çiğli Gençlik Kolları hakkındaki kararı Genel Başkan Emre Yılmaz verecek. Genel Başkan Yılmaz’ın önümüzdeki günlerde İzmir’e gelerek konuyla ilgili görüşmeler yapacağı öğrenildi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Mutlu’dan Temizlik İşleri personeline sabah vardiyası ziyareti
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.