CHP İzmir’de hareketli dakikalar…

CHP İzmir’de hareketli dakikalar…
  • 26 Ekim 2018 16:37
  • A+
    A-

Gazete Ege \ Selcan Şerifaki

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi belediye başkan aday adaylığı için son başvuru tarihini 26 Ekim’e kadar uzatmıştı. Bugün saat 17.00’de aday adaylarına verilen başvuru tarihi sona eriyor.

Aday bolluğu yaşanan Cumhuriyet Halk Partisi’nde son gün hareketliliği yaşandı.

CHP İzmir'de hareketli dakikalar...

CHP Bayraklı İlçe eski Başkanı Levent Ölçer, aday adaylığı başvuru süresinin son günü Bayraklı’dan belediye başkan aday adayı oldu.  CHP Çiğli İlçe eski Başkanı Utku Gümrükçü de Çiğli Belediye Başkan Aday Adaylığı için yola çıktı. Gümrükçü, dosyasını ilçe başkanlığına teslim etti.

Sonunda dosyasını verdi

İzmir’in Menderes İlçesi’nde bir dönem DSP, iki dönem de CHP’den belediye başkanı seçilen, 2014’te aday gösterilmeyince yarışa bağımsız katılıp başkanlığın AK Parti’ye geçmesinin sebebi olarak gösterilen Ergun Özgün, yeniden CHP’de göreve talip oldu. Geçen hafta aday adaylık başvurusu CHP İl Başkanı Deniz Yücel tarafından veto edilen Özgün, bu kez CHP Menderes İlçe Başkanlığı’nın kapısını çaldı. Son gün başvurusunu yapan Özgün’ün dosyası İl Başkanı Yücel’in de oluru ile teslim alındı.

Dosyasını vermeyenler

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur son başvuru gününde İzmir büyükşehir belediye başkan adaylığına talip olurken, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ve Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya herhangi bir başvuruda bulunmadı.

 

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  KEMALPAŞA BELEDİYESİ ZABITASI’NDAN RAMAZAN DENETİMİ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.