CHP İzmir’de gündem 8 ilçe

CHP İzmir’de gündem 8 ilçe
  • 22 Eylül 2016 19:10

CHP İl Yönetim Kurulu toplantısı Başkan Asuman Ali Güven başkanlığında gerçekleşti. CHP İzmir İl başkanlığında gerçekleşen il yönetim kurulu toplantısında gündeme dair önemli kararlar alınırken istifa eden Hatice tatlının yerine İl Eğitim Sekreterliği görevine İl Yönetim Kurulu üyesi Yücel Özen getirildi.

Toplantının bir diğer konusu da son seçimlerde kaybedilen 8 ilçe oldu. CHP İzmir Yönetimi 8 ilçeye yönetim özel çalışma kararı aldı. Buna göre her ilçeye bir yerine 3 yada 4 koordinatör atacak. İlçelerde fazla kişiyle temsil hedefleyen uygulamada görevlendirilen isimler ilçe başkanıyla koordineli çalışacak. İlçelerde ihtiyaçlara göre yeni stratejiler belirlenecek ve örgütlenme güçlendirilecek.

CHP İl Yönetim Kurulu toplantısında disiplin dosyaları da gündeme geldi. Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya’nın ayağına basıp dirsek attığı için disipline gönderilen Turgut Yalçın’ın dosyası masaya yatırıldı. Yalçın için doğrudan disipline gönderme kararı çıkmadı, dosyanın yeniden incelenmesine karar verildi. Bu arada iki ismin uzlaştırılması ve bir araya getirilmesi formülü de öne çıktı. Başkan Güven’in taraflarla ayrı ayrı görüşme de yapacağı öğrenildi.

CHP İzmir’de Alaattin Yüksel istifasından sonra görevinden saymanlık görevinden istifa eden Okan Karlıdağ’ın yerine İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Çimenli seçilmişti.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Urla Enginar Festivali için geri sayım başladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.