CHP İzmir ‘Adalet Yürüyüşü’nü başlattı

CHP İzmir ‘Adalet Yürüyüşü’nü başlattı
  • 17 Haziran 2017 15:33

CHP İzmir İl Teşkilatı, Berberoğlu’nun tutuklanmasına tepki göstermek için yürüyen Kılıçdaroğlu’na destek amaçlı yürüyüş düzenledi.

Cumhuriyet Meydanında yürüş öncesi gazetecilere açıklama yapan CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasının ardından genel başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’dan İstanbul’a yürüyüş başlattığını hatırlattı.

CHP İzmir İl Başkanlığı olarak buna destek verdiklerini bu amaçla Cumhuriyet Meydanından birinci etap yürüyüş başlattıklarını ifade eden Güven, Bornova çıkışına kadar yürüyüş gerçekleştireceklerini burada CHP Manisa İl Örgütüyle buluşacaklarını belirtti. Yürüyüşe katılan vatandaşlar Türkçe ve İngilizce olmak üzere”adalet” yazılı pankart taşıdı, slogan atarak İzmir marşını okudu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Çeşme’de iki dev organizasyon; 17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.