CHP O İddiaları Reddetmedi!

CHP O İddiaları Reddetmedi!
  • 8 Ekim 2021 17:27

CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke, Gazete Ege yazarlarından Abdullah Polat’ın gündeme getirdiği bomba gibi iddialara yanıt verdi.

Gazeteci Abdullah Polat, geçtiğimiz haftaki “İzmir Büyükşehir İyi Parti’ye mi Verilecek” isimli köşe yazında, İyi Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediyesi adayı çıkarmak istediğini gündeme getirdi. İyi Parti’nin bu talebinin CHP kulislerinde değerlendirildiğini belirten Polat, CHP içerisinde bazı muhaliflerin de Genel Merkez’e rest çekmek üzere olduğunu dillendirdi.

İzmir Büyükşehir İyi Parti’ye mi verilecek?

CHP ve İyi Parti arasındaki pazarlıkların gündeme gelmesinden sonra CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke, iddialarla ilgili konuştu. Gerçek Haberci’nin sorusunu yanıtlayan Böke, “Türkiye’nin ağır koşullarında birinci hedefimiz hep birlikte demokrasiyi getirmek. Bu tarz hipotetik sorular üzerinde tartışmalar için doğru bir zaman değil” diyerek iddiaları reddetmedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  FOÇA’NIN GÜZELLİKLERİ FOTOĞRAFA YANSIDI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.