CHP Gençlikten Ankara Çıkarması

CHP Gençlikten Ankara Çıkarması
  • 11 Mayıs 2016 10:00

Gizem Çetinkol – Gazete Ege/Genel Merkezden tüm gençliğe çağrı. 19 Mayıs için kent genelinde hazırlıklar yapılırken CHP Gençlik Kollarından anlamlı yürüyüş çağrısı geldi.

Ülke genelindeki tüm CHP Gençlik Kolları örgütü Ankara’ya çıkarma yapıyor. Genel Merkezden gelen çağrı ile 19 Mayıs’ta Ankara Güvenpark’ta buluşacak olan gençlik kolları, Güvenpark’tan Anıtkabir’e Ataya yürüyecekler.

CHP Gençlikten Ankara Çıkarması

“DİKTAYA KARŞI BAŞLANGIÇ”

‘Diktaya karşı başlangıç’ çağrısıyla yola çıkan Gençlik Kolları 19 Mayıs’ta Ankara’da hazır bulunacak. 19 Mayıs’ta gerçekleşecek yürüyüşün görselinde  “Her şeyi başlatan o yolculuktan bir asır sonra bu güzel ülke cehalet tarafından esir alınmaya çalışılıyor. Bir dikta yönetimi Anadolu’nun tarihsel birikimini çiğnemek istiyor. Bu coğrafyanın insanları 19 Mayıs 1919’da bir başlangıç yapmışlardı. Bugün de öyle oluyor. 19 Mayıs 2016’da diktaya karşı başlangıç için Türkiye gençliğini Ankara’ya çağırıyoruz. Her şeyi yeniden başlatmak için” cümlelerine yer verildi.

“DEĞERLERİMİZİ UNUTTURAMAYACAKLAR”

Konuya ilişkin konuşan CHP İzmir Gençlik Kolları İl Başkanı Sinan Sarıküse, “19 Mayıs’ın bizlere unutturulmaya çalışıldığı, ülkenin karanlığa sürüklendiği bu yolda 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramında CHP İzmir İl Gençlik Kolları olarak Ankara Güvenpark’tan Anıtkabir’e yürüyoruz. Kimse bize değerlerimizi unutturmayı başaramayacak ülkenin ilerici gençleri olarak bunu tarihsel misyonumuz kabul ediyoruz” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Tugay: “İzmir Kentsel Gıda Stratejisi Belgesi'yle bu sürecin parçası olacağız”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.