CHP EFES SELÇUK GENÇLİK KOLLARI: SEÇİME HAZIRIZ!

CHP EFES SELÇUK GENÇLİK KOLLARI: SEÇİME HAZIRIZ!
  • 14 Şubat 2024 15:23

Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel Cumhuriyet Halk Partili kadınların ardından gençlerle de bir araya geldi. Gençleri inançlı ve kararlı görmenin kendisine güç verdiğini belirten Filiz Başkan, “Bu seçimde ne kadar kararlı olduğumuzu ve Efes Selçuk’tan asla vazgeçmediğimizi hep beraber gösterelim” dedi.

CHP EFES SELÇUK GENÇLİK KOLLARI: SEÇİME HAZIRIZ!

Genişletilmiş Gençlik Kolları toplantısına CHP İlçe Başkanı İpek Onbaşıoğlu, CHP Gençlik Kolları Başkanı Kubilay Kazmacı, CHP Kadın Kolları Başkanı Sibel Cebeci, CHP Yönetim Kurulu Üyeleri ve CHP Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda partili gençler katıldı. Seçim stratejisi için gençlerle bir araya gelen Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, gençlerin kendisine ayrı bir güç ve enerji verdiğini belirterek; bu sebeple her zaman gençlerin sesine kulak verdiğini, onların fikirlerini önemsediğini dile getirdi. Seçim sürecinde olduğu gibi her daim gençlerin katkılarının ne kadar değerli olduğunu ve seçim kampanyasının başarısı için ne kadar önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel; “Cumhuriyet Halk Partisi’nin değerleri, gençlerin enerjisi, geleceğin aydınlığı… Efes Selçuk CHP’dir, CHP kalacak!” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Efes Selçuk Gençlik Kolları yaklaşan yerel seçimler için inançlı, kararlı ve hazır olduklarını belirterek; 31 Mart akşamı, 2019 seçimlerinde olduğu gibi aynı gururla Filiz Başkan’ın yeniden belediye başkanı olacağını haykırdılar. Gençler, aynı inanç ve kararlılıkla Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel’in seçim çalışmaları için hiç vazgeçmeden çalışacakları sözünü verdiler. Parti binasında Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel ile biraya gelen CHP’li Gençler; “Biz gençler seçimlere hazırız. Çünkü bu seçimde heyecan var, vazgeçmemek var, güven duymak var, samimiyet var, kararlılık var. Çünkü bu seçim ‘benim’ değil ‘bizim’ seçimimiz olacak. Bu seçim yine zaferle sonuçlanacak” dediler.

Bu haber ilgini çekebilir ->  “İğne Deliğinden Bornova” sergisi büyük ilgi gördü
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.