CHP Çiğli’den Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na Siyah Çelenkli Destek

CHP Çiğli’den Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na Siyah Çelenkli Destek
  • 10 Haziran 2016 09:15

İstanbul Fatih camisinde, şehit cenazesinde CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırının yankıları devam ediyor. Tüm ülke genelinden gelen desteklerin bir tanesi de Çiğli’deki CHP’li gençlerden geldi.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı protesto eden yaklaşık 300 kişilik grup Ozan Çelik, Özcan Çelik, Emir Karadağ, Turan Ekinci, Kadir Keleş ve Vedat Güngörmez öncülüğünde AK Parti Çiğli İlçe Başkanlığı önüne siyah çelenk bıraktı.

CHP Çiğli'den Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na Siyah Çelenkli Destek

CHP’liler, “Atatürk, Cumhuriyet, Laiklik, Şehitlerimiz, Gazilerimiz  ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu bizlerin değerleridir değerlerimize saldıramazsınız” açıklaması yaptıktan sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

CHP Çiğli'den Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na Siyah Çelenkli Destek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılçdaroğlu’na yapılan saldırıya bir kınamada CHP İl Kadın kollarından gelecek, CHP Kadın Kolları yarın (cumartesi) Türkan Saylan Kültür Mrkezi önünde basın açıklaması yaparak Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na destek olacak.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Saime Bucaklıoğlu; Marina Projemiz Sahil Peyzaj Düzenlemesi ve Yenilik Projemiz Hazır
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.