CHP Antalya İl Gençlik Kolları Muhtarları Önemli Günlerinde Unutmadı..

CHP Antalya İl Gençlik Kolları Muhtarları Önemli Günlerinde Unutmadı..
  • 19 Ekim 2016 08:55

CHP Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Musa Gül ve İl Gençlik Kolları Yönetimi, 19 Ekim Muhtarlar Günü olması vesilesi ile muhtarları ziyaret etti.

CHP Antalya İl Gençlik Kolları adına konuşan Gençlik Kolları İl Başkanı Musa Gül, ” Yerel ve Ülke yönetiminin en önemli zincir parçası olan muhtarlarımızın bu özel etkinlik günlerin de yalnız olmadıklarını göstermek maksadıyla onları ziyaret ederek hem çalışmalarını öğreniyoruz hem de koyabileceğimiz katkılar var ise hiç bir şekilde bunu esirgemeyeceğimizin garantisini verdik. Muhtarlar gecesini gündüzüne katarak günlerce hatta aylarca, yıllarca hizmet etmektedirler.  Günümüz de çarpık siyasi sisteme alet edilmeye çalışılsa da bu makam, unutmayın ki, Türkiye Muhtarları asla onurlarını ve kendilerini seçen mahallelerini yanıltmayacaktır.  Tarafsız hizmet getirmeye ve yerel yönetimler de, her görüşte ki vatandaşın sesi olmaya da devam edecektir. Bu sebeptendir ki CHP Antalya Gençlik Kolları olarak bütün muhtarlarımıza yalnız olmadıklarını bir kez daha duyurur, her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini isterim. 19 Ekim Muhtarlar Günlerini canı gönülden kutlarım. ” dedi.

CHP Antalya İl Gençlik Kolları Muhtarları Önemli Günlerinde Unutmadı..

Musa Gül ve beraberinde ki heyet daha sonra Aksu Muhtarlar Der. Bşk. Ramazan Altın, Kepez Muhtarlar Der. Bşk. Feyzullah Büyükkeleş, Konyaaltı Muhtarlar Der. Bşk Faruk Kıldıran ve Türkiye Muhtarlar  Federasyonu Antalya Şube Başkanı Mustafa Yılmaz’ı ziyaret etti.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Buca Belediye Lokantası’nda tek fiyat: 4 çeşit yemek 45 lira
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.