CHP ailesini sarsan haber

CHP ailesini sarsan haber
  • 21 Haziran 2017 08:00

Cumhuriyet Halk Partisi önceki dönem Buca İlçe Başkanı Bekdaş Gül hayatını kaybetti. Haber CHP ailesinde büyük üzüntü yarattı.

CHP ailesinin sevilen isimlerinden eski başka Bekdaş Gül bir süre önce kalp krizi geçirmişti. Uzun süredir sağlık problemleri olan Gül bir süredir Ege Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi görüyordu.

Sosyal medyadan kötü haberi veren CHP Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya “Bugün benim için çok acı bir gün Siyasi hayatım da bana önderlik abilik yoldaşlık yapan CHP Emektarı Gönül adamı CHP Buca ilçe başkanı Bekdaş Gül kaybettik.Ölüm sana hiç yakışmadı başkan mekanın cennet olsun ışıklar içinde uyu” ifadelerini kullandı.

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ise “O gerçek bir parti emekçisi, yürekli bir Cumhuriyet savunucusu, CHP Buca İlçe Örgütü’nün delegelikten başkanlığa her kademesinde görev almış bir üyesi; onurlu bir Cumhuriyet Halk Partili… Benim için bütün bunların yanı sıra önemi ağabeyliydi. Sevgili Bektaş Gül abimi maalesef bu gece kaybettik. Başımız sağolsun.” ifadeleriyle kötü haberi duyurdu.

Cenazesi bugün kalkacak

Bekdaş Gül’ün cenazesinin bugün 16.00’da Buca Cem Evi’nden kaldırılacağı öğrenildi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  “İğne Deliğinden Bornova” sergisi büyük ilgi gördü
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.