Cevat Durak’ın ismi PM’den çıkmadı

Cevat Durak’ın ismi PM’den çıkmadı
  • 28 Ocak 2019 03:17

İsmi MYK’dan Bayraklı Belediye Başkan Adayı olarak PM’ye gönderilen Cevat Durak için yapılan oylamada 19 kabul, 39 ret oyu kullanıldığı belirtildi. Durak’ın ismi PM’dençıkmadı.

CHP’de saatler süren PM toplantısında sıra İzmir adaylarının oylamasına geldiği anda bir sürprizle karşılaşıldı.

MYK’den Bayraklı Belediye Başkan Adayı olarak ismi gönderilen Cevat Durak için yapılan oylamada 19 kabul, 39 ret oyu kullanıldı. Böylece Durak ismi PM’den geçememiş oldu. Bayraklı Belediye Başkan Adaylığı noktasında PM Üyesi ve İzmir eski Milletvekili Erdal Aksünger’in ismi dillendiriliyor.

Cevat Durak'ın ismi PM'den çıkmadı

Bayraklı Belediye Başkan adaylığı için MYK’dan onay alan Cevat Durak PM’de 41 oyla veto edilince kriz çıktı. Bayraklı dosyası MYK’ya geri çekilirken, bir sonraki PM’de yeniden görüşüleceği öğrenildi. Bu arada CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise krize el attı.

Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper’le telefonda görüşen Kılıçdaroğlu Alper’i genel merkeze davet etti. CHP lideri Kılıçdaroğlu, Alper ile görüştükten sonra Bayraklı adayının kararlaştırılacağı öğrenildi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Konak’ta işçinin yüzünü güldüren sözleşme
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.