Çeşmeli Kadınlar Maske Üretti

Çeşmeli Kadınlar Maske Üretti
  • 16 Nisan 2020 14:13

ÇEŞKA evde ürettikleri yıkanılanabilir maskeleri belediye personellerine hediye etti.

Çeşmeli kadınlar evde kendi imkanlarıyla ve tamamen gönüllülük esasına dayalı olarak maske üretti. Yıkanabilir kumaş maskeler, sahada görev yapan Zabıta Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri başta olmak üzere, belediye personellerine hediye edildi.

Çeşmeli Kadınlar Maske Üretti

Dünyayı etkisi altına alan ülkemizde de hızla yayılan ölümcül salgın koronavirüs sebebiyle tedbir amaçlı kullanılan maske ve eldivenlerin temininde sıkıntı yaşanması üzerine Çeşme’nin girişimci annelerinin kurduğu Çeşme Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi (ÇEŞKA) harekete geçerek, yıkanabilir maske dikimine başladı. Dikilen maskeler belediye çalışanlarına hediye edildi.

 

Başkan Oran’dan Çeşmeli kadınlara teşekkür 

Duyarlı davranışları için Çeşmeli kadınlara teşekkür eden Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, “Zor günlerden geçiyoruz. Koronavirüs ile mücadele kapsamında özellikle pazarlarda esafımıza ve vatandaşımıza maske dağıtımı yaptık ancak yeterli olmadı. Vatandaşlarımız maske temini konusunda zorlanıyor. Böyle bir dönemde Çeşmeli kadınlarımızın kısıtlı imkanlarıyla evde yıkanabilir maske dikip, özveri ile çalışan belediye personelimize dağıtması bizleri çok mutlu etti. ÇEŞKA kadınlarımıza bu davranışları için teşekkür ederim. Bu zor günleri hep birlikte aşacağız” dedi.

Çeşmeli Kadınlar Maske ÜrettiÇeşmeli Kadınlar Maske ÜrettiÇeşmeli Kadınlar Maske Üretti

Bu haber ilgini çekebilir ->  GARANTİ TUTSA DA TUTMASA DA HAZİNEDEN DOLAR AKIYOR
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.