Çerçioğlu’nun bilboardlarına çirkin saldırı!

Çerçioğlu’nun bilboardlarına çirkin saldırı!
  • 23 Mart 2019 18:14

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Söke’de Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun fotoğrafının bulunduğu bilboarda yönelik saldırıyı kınadı.

Aydın’ın Söke İlçesinde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun fotoğrafının bulunduğu billboard kimliği bilinmeyen kişiler tarafından söküldü. Kameralara yansıyan görüntülerde, kişilerin oldukça öfkeli olduğu gözlemlendi.

Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, “Tüm Türkiye’de Cumhuriyet Halk Partisi ve Millet İttifakının önlenemez yükselişi karşısında çaresiz kalan çevrelerin, belediyesini 2 dönemden bu yana Türkiye’nin en başarılı belediyelerinden biri haline getirmiş Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımıza karşı acizliklerinin, çaresizliklerinin ne büyüklükte bir çirkinliğe dönüşebileceğinin örneğine şahitlik ettik. Söke İlçemizde Büyükşehir Belediye Başkanımıza ait görselin bulunduğu billboarda yapılan çirkin saldırı, kaybetmeyi alışkanlık haline getirmiş bir takım çevrelerin, ne kadar alçalabileceğinin basit bir örneği” ifadelerini kullandı.

“Bundan sonra devletin yetkililerinin bu 3 müptezeli saatler içerisinde bulması ve bundan daha da önemlisi bu kişilerin ardında olanları da tek tek yakalayıp adalete teslim etmeleri gerekmektedir” diyen Çankır, “Aksi takdirde yaklaşık 1 hafta kala, yaşayacağımız yerel seçim sürecinin sağlıklı yürüdüğüne yönelik inancımızın kaybolacağının bilinmesini isterim. Bu tür provakasyonları aklından geçiren benzer çevrelere de tavsiyem şudur ki; deneyeceğiniz hiçbir provakasyon, sizi bekleyen ağır yenilgiyi yaşamanıza engel olamayacak. Aydın halkı dün ve bugün olduğu gibi yarın da; ille de Özlem Çerçioğlu, ille de Cumhuriyet Halk Partisi demeye devam edecek” şeklinde konuştu.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->   Başkan Duman miniklerle fidan dikti
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.