Çalışma arkadaşının hayatını kaybettiğini bilmeyen yangın işçisinin sözleri kahretti

Çalışma arkadaşının hayatını kaybettiğini bilmeyen yangın işçisinin sözleri kahretti
  • 31 Temmuz 2021 19:00

Manavgat’ta  yaşanan orman yangınında alevlerin arasında kalan yangın işçilerinden 2’si yaralı kurtulmuş, 2’si ise hayatını kaybetmişti. Alevlerle boğuşurken dumandan etkilenen 4 işçi ise hastaneye kaldırıldı. Hastanede bulunan ve Erdal Tokla’nın ölümünden habersiz olan orman işçisi, sendika görevlisinin “Erdal’ın kaçma ihtimali var mıdır?” sorusuna “İnşallah vardır” diye cevap verdi.

Manavgat’ta 4 gün önce başlayan orman yangını birçok mahallede etkisini sürdürüyor. Yangının etkili olduğu yerlerden Gebece Mahallesi ve yangını ensesinde hisseden Ahmetler Mahallesi’nde bulunan evler boşaltıldı. Gebece Mahallesi Güğlendibi Beloluk mevkiinde yangına müdahalede bulunan arazöz alevler arasında kalırken, arazözde görevli 4 kişilik yangın ekibinden 2 kişiye ulaşılamadı. Alevler arasından yaralı olarak çıkan araç sürücüsü Niyazi Iskarça ve yangın işçisi Ali Hüseyin Karakaya 112 sağlık ekibi tarafından yapılan müdahalenin ardından ambulansla Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yangın işçilerini ise orman sendikası görevlileri ziyaret etti. Hastaneye kaldırılan işçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bayındır'da İrem Derici Rüzgarı Esti
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.