Çakıroğlu Davası’nda Flaş Karar!

Çakıroğlu Davası’nda Flaş Karar!
  • 6 Ocak 2016 11:38

İzmir Ege Üniversitesi kampüsünde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada bıçakla yaralanarak öldürülen ülkücü genç Fırat Çakıroğlu davasının ikinci duruşması için  İzmir Emniyet Müdürlüğü kırmızı alarma geçti. İkinci duruşmanın 3 gün sürmesi beklenirken, ilk duruşmada yaşanan gerginlikler nedeniyle celsenin kapalı olarak yapılmasına karar verildi.

Çakıroğlu Davası'nda Flaş Karar!

Ülkücü genç Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun bıçakla öldürülmesinin ardından 1’i tutuklu 32 sanıklı davanın ikinci duruşması için emniyet alarma geçti. Adliyenin çevresinde sivil, resmi polisler ile yunus ekipleri kuş uçurtmazken, güvenlik güçleri şüpheli gördüğü şahısları tek tek kontrol etti.

MAHKEME CELSEYİ KAPALI OLARAK YAPACAK
Üç gün sürmesi beklenen davanın yine ilk duruşma gibi yoğun ilgi göstermesi beklenirken, mahkeme duruşma ile ilgili önemli bir karar aldı. Mahkeme heyeti, celsenin kapalı olarak yapılmasına karar verdi. Kararın ardından mahkeme salonuna sanık ve avukatlar dışında kimse alınmadı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Konak Belediyesi 2023 Faaliyet Raporu Meclisten Geçti
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.