Büyükşehir’den Çocuklara Karne Hediyesi

Büyükşehir’den Çocuklara Karne Hediyesi
  • 29 Ocak 2016 09:42

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yarıyıl tatilini en iyi şekilde değerlendirmek isteyen aileleri ve çocukları tiyatro ile buluşturacak. Çocuklara tiyatro sevgisi aşılamak ve kaliteli zaman geçirmesini sağlamak amacıyla düzenlenen  “Tatilde Tiyatro Keyfi” gösterimlerinin ilki 30 Ocak’ta Çiğli Kültür Merkezi’nde İlker Kılıçer’in pandomim ve beden kukla gösterisi ile başlıyor. 31 Ocak Pazar günü ise Özlem Erben’in yazdığı, Öteki Beriki Tiyatro Topluluğu  oyuncularının sahnelediği “Masal bu ya.. Kırmızı Karpuz Çekirdeği” isimli tiyatro oyunu yine Çiğli Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.

Büyükşehir'den Çocuklara Karne Hediyesi

Kültürpark Gençlik Tiyatrosu, 1 Şubat Pazartesi günü Günay Toprak’ın yönettiği Hakan Bintepe tarafından sahneye uyarlanan “Aslan ile Fare”, 6 Şubat’ta ise Erdal Dinçer’in yönettiği “Birlikte Oynayalım” isimli çocuk oyunlarına ev sahipliği yapacak.

3 Şubat tarihinde Bornova Kültür Merkezi’nde Savaş Tercan’ın yazıp yönettiği, “Korkuluk Piko ve Uzaylı Muni”, 4 Şubat’ta ise Hamit Demir’in yazıp yönettiği, “Bir Orman Gibi” oyunu sahnelenecek.

2 Şubat’ta Seferihisar Kültür Merkezi’nde, Sıcakkan Sanat Çocuk Tiyatrosu’nun, “Güneşin Çocukları” ile 5 Şubat tarihinde, Ümit Denizer’in yazdığı, Uğurcan Özfuruncu’nun yönettiği, “Uçan Şemsiye” isimli çocuk oyunu gösterilecek.

Tüm oyunlar ücretsiz olacak ve 13.00 ile 15.00 seanslarıyla çocuklarla buluşacak.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Türkiye 13. Alaçatı Ot Festivali’nde buluştu
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.