BU’Çınar Kafe, Buca Kaynaklar’da kapılarını açtı

BU’Çınar Kafe, Buca Kaynaklar’da kapılarını açtı
  • 15 Nisan 2016 08:30

Buca Kaynaklar Meydanı’ndaki bin yıllık Kunduracı Çınarı’nın gölgesinin keyfi artık BU’Çınar Kafe’de çıkacak. Buca Belediyesi iştiraki Bucamar tarafından işletilecek olan BU’Çınar Kafe’nin açılış kurdelesini Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Meclis üyeleri ve muhtarlarla birlikte kesti. Başkan Piriştina, Kaynakları ve onun tarihten gelen tarihi dokusunu koruyup, geliştirmek için yoğun mesai harcadıklarını, yeni proje ve çalışmalarla bölgeyi şahlandıracaklarını söyledi.

BU’Çınar Kafe, Buca Kaynaklar’da kapılarını açtı

Buca Belediyesi iştiraki Bucamar, BU’Çınar Kafe’yi Kaynaklar Kunduracı Tarihi Çınar Meydanı’nda düzenlenen törenle hizmete açtı. Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen tarihi meydanda hizmete giren BU’Çınar Kafe uygun fiyatlı menüsü ve bol oksijenli ortamıyla İzmir’in cazibe mekanı olmaya aday nitelikte düzenlendi.

BU’Çınar Kafe, Buca Kaynaklar’da kapılarını açtı

BU’Çınar Kafe’nin açılışına katılan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, doğası, kültürü ve tarihi dokusuyla İzmirlilerin çekim noktası olan Kaynaklar Köyü’nü geliştirmek için çalışmalara hız verdiklerini söyledi. Başkan Piriştina, Kaynaklara kurulacak gençlik kampı, köy müzesi gibi projelerle bölgenin daha da gelişip kalkınacağına inandığını belirtti.

BU’Çınar Kafe açılışını muhtarlar ve davetlilerle birlikte gerçekleştiren Başkan Piriştina, köylülerin tarımsal çalışmalarının üretimden satışa varan safhalarında teknik destek vermek amacıyla kurulan ve ilki Karacaağaç Mahallesi’nde açılan Buca Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü Hizmet Ofisi’nin 2.si olan Kaynaklar Ofisi’ni de ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  “Öz’e Dönüş” konseptiyle 13. Alaçatı Ot Festivali büyük bir coşkuyla başladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.